![]() |
[מבצע מוגבל] VPS במחיר מציאה - כל הקודם זוכה!
שלום רב,
ISRAKAL הינה חברה העוסקת במתן פתרונות אינטרנט למגזר הפרטי והעסקי כאחד. מאז היווסדה במרץ 2007 הוכיחה חברת ISRAKAL כי היא החברה המובילה בשוק פתרונות האינטרנט הישראלי בתחומים הבאים: אירוח אתרים, הקמת אתרים ואפלקציות מתקדמות, שירותי דוא"ל ,שרתי סאונד, שרתי משחק,שרתים יעודיים,שרתי מיני-יעודיים, שמות מתחם ועוד. כחלק ממבצעי ספטמבר 2009 ישנו מבצע נוסף: מעבד Dual AMD Dual core 2.66 - שני מעבדים פיזיים , כפולי ליבה. זיכרון וירטואלי - 512MB דיסק קשיח - 15GB מערכת הפעלה - לינוקס ממשק ניהול - DirectAdmin מחיר - 15 $ באמצעות PAYPAL בלבד! *המבצע מוגבל ל3 הלקוחות הראשונים. לפרטים נוספים www.IsraKal.co.il Sales@israkal.co.il 052-6938539 |
שלחתי לך במייל הודעה אחי דבר איתי אם עדיין אקטואלי
|
למה האתר שלך לא עובד?
|
היי,
המבצע עדיין תקף?! ועוד שאלה האם אפשר להרחיב את החבילה (בתוספת תשלום)? למשל ל 20 גיגה ו 512 מגה זיכרון? או ל 1 גיגה זיכרון ו 20 גיגה שטח? אם כן אני מעוניין עוד היום לרכוש... |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
גמר חתימה טובה לכולם ! |
מעוניין לרכוש..
אשמח לשמוע פרטים על מה שאפשר להריץ על השרת כמה פרטים שאוכל לקבל, ככה יעזור לי יותר ממש דחוף לי ומוכן לשלם עוד השבוע אם יתאים (אחרי הצום) |
ציטוט:
|
כמה זה יוצא עם וינדוס?
|
השאלה היא אם אתה מתחייב לתמיד למחיר אז לאותו לקוח שלא תבוא לו פתאום מהיום זה 40 דולר
יענו שילם לך החודש 15 ואז חודש הבא תגיד לו שלם לי 40 דולר |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ