![]() |
שאלה | פתיחת תמונות לקנבס אחד בפוטושופ?
אני מרגיש ממש בור שאני לא יודע את הדבר הזה, אחרי 8 שנים שאני עובד עם פוטושופ.
זכור לי שישנה שיטה, כאשר גוררים קבצים מרובים מתיקיה "להדביק" אותם בתור שכבות בקנבס אחד בפוטושופ... בשפה עממית זה ייקרא "הרבה תמונות בתמונה אחת"... חיפשתי אינספור פעמים בגוגל, באנגלית ובעברית, ומצאתי פתרונות לא יעילים במיוחד, כולל שימוש באדובי ברידג', שימוש בסקריפטים, אוטומציה וכו'. אני מנסה להכניס למשל 8 תמונות לתבנית מסויימת, והפתרונות האחרים לא עוזרים לי, מכיוון שהמקסימום מיכולתם זה ליצור קובץ חדש עם כל התמונות בשכבות נפרדות... אני צריך על קובץ קיים, ולהריץ את זה מהר - בכמה שפחות זמן. אני אשמח לשמוע על פתרון... תודה! |
file > scripts > load files into stack
|
לא מה שאני מחפש... אני צריך להוסיף אותן כשכבות לתמונה אחת...
|
זה מה שזה עושה.
הרצתי את זה סתם על 8 קבצים עכשיו וזה יצר לי קובץ PSD אחד עם 8 שכבות שכל שכבה היא אחד מהקבצים שבחרתי ושם השכבה שווה לשם הקובץ. |
זה יוצר PSD, אני רוצה להוסיף את התמונות על PSD קיים.
|
נו אז מה הבעיה? קצת יצירתיות והבעיה נפתרת.
תיצור PSD של כל התמונות עם הסקריפט הזה ואז פשוט תשכפל את כל השכבות לקובץ PSD אחר. |
קודם כל תודה, כל הדרכים נכונות, וכמובן שחשבתי על זה, אבל הדבר גוזל זמן מיותר(גם חצי דקה זה זמן מיותר), אני מחפש את הדרך הספציפית ההיא...
|
לפתוח הרבה קבצים ואז ליצור מהם קובץ אחד עם הרבה שכבות דורש גם הרבה זמן מעבד וגם מיצר הרבה פעולת I/O. לא תמצא שום דרך שבלחיצת כפתור תיתן לך מה שאתה רוצה.
יש לך המון כלים בפוטושופ אבל מה שאתה מבקש זה מאד פרטני, אין שום דרך לעשות את הכל בלחיצת כפתור. ו-30 שניות זה הרבה זמן? זמן סביר ביותר לדעתי |
זה לא כזה פרטני, הדבר עובד בתוכנות אחרות... כל מה שאני מבקש מפוטושופ לעשות זה כשאני גורר מספר תמונות מתיקיה, שתכניס אותן כשכבות ולא כתמונות חדשות.
|
לא הבנתי אותך
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ