![]() |
העברת בעלות דומיין ב CO IL פעם אחד ולתמיד
אני כבר הרבה זמן מנסה לברר איך זה הולך
מצד אחד שמעתי שאם רוצים להעביר בעלות על דומיין CO IL זה לוקח כמה עשרות או מאות דולרים ומצד שני הבנתי שאפשר להירשם בחינם לפאנל ושמישהו יעביר לי את הדומיין לפאנל(גם אם בעבר לא היה לי דומיין CO IL מה ההבדל בניהם? אשמח לתגובות מפורטות אני כבר הרבה זמן לא מבין תודה |
יש שתי אופציות כמו שתארת.
האחת היא בתשלום של 120$ + מע"מ בLiveDNS ולמעשה מעבירה את הניהול של הדומיין, את הבעלות על הדומיין, מוחקת את הDNS וכדומה. למעשה זהו תהליך של מחיקת הדומיין ורישומו מחדש. הדרך השנייה שהיא בחינם מאפשר להעביר רק את הניהול של הדומיין. זה אומר שמי שיקבל את הניהול יכול לשנות DNS, את פרטי מנהל הדומיין, טכנאי הדומיין וכל אלה. אבל הדומיין עדיין שלך. ההבדל המשמעותי הוא שאם העברת את הניהול של הדומיין למישהו, ואתה רוצה אותו חזרה אתה רק צריך תמונה של תעודת זהות שלך ואתה מדבר איתם והם מחזירים לך אותו. במקרה של העברת הבעלות הדומיין כבר לא שייך לך. |
אז אם אני עושה אתר שאני יודע שאני אמכור אותו בעוד חצי שנה נגיד עדיף לי לכת על דומיין עולמי שאותו קל להעביר מאשר שהלקוח שיקנה את האתר לא יקנה עם הדומיין וככה כל הקידום ילך(והמחיר ירד?)
|
לא.
תעשה את המעשה הנכון ואל תרשם דרך רשמי המשנה הישראלים ... כי זה בדיוק הפח שבו הם מנסים להפיל אותך. זה נכון שכאשר תרצה להעביר בעלות זה יעלה לך כסף (רישום מחדש), אבל אם תמתין לסיום השנתיים פשוט תבצע חידוש על השם של מי שמכרת לו את הדומיין (תחתום איתו על חוזה להבטחת הזכויות שלו) ואז זה לא יעלה לך שקל! |
ציטוט:
העצה שהוא נתן לך שווה כסף :D תשתמש בה ... |
ציטוט:
אפשרי להרשום CO IL לא דרך IOSC? לא דרך ישראלי ואז ההעברת בעלות תיהיה בחינם איפה בחול אפשר לקנות CO IL וכמה זה עולה |
אפשרי גם כן להעביר לחשבון של אותו האדם בספקית אחרת והם מחיובית להעביר אותו תוך 5 ימים
אני צודק? |
ציטוט:
|
ללא תשלום
|
אפשר להעביר דומיין CO IL לחשבון בגודדי?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ