![]() |
מציע את עצמי בתור תומך טכני
שלום,
שמי גיל רונן ואני מתעסק בנושא ההוסטינג כבר 8 שנים. ניהלתי בעבר מספר עסקים בתחום, והייתי תומך במספר חברות שונות. כיום צברתי ניסיון רב בכל תחומי התמיכה - שרתי הוסטינג DA, CPANEL פורומים (הייתי חלק מצוות התמיכה של IPB, ידע גם בPHPBB ובהבניוקר) שרתי משחק CS CS:S TF2 יודע את כל המשחקים הנ"ל על בוריהם, והייתי חלק מניהול וארגון של לאנים (תחרויות אופליין) - אליפות ישראל במשחקי מחשב ועוד אירועים גם יותר קטנים. תומך באמצעות: מייל טלפון קווי טלפון נייד מסנג'ר אייסקיו סקייפ וכל תוכנות הצ'אט למיניהן. תמורה - מה אתם יכולים להציע, אני יכול להיות גמיש על הכל. אשמח לקבל הצעות פה בנושא \ ה.פ \ במייל gilronen@g.co.il שיהיה יום טוב לכולם, גיל רונן. |
מומלץ ביותר גיל רציני ביותר עבדתי איתו כמה וכמה פעמים ,
משאיר אצלו סיסמה לכל שרת שלי למקרה חרום .(נניח ואני לא בבית \ לא זמין אז הוא מעלה לי ..) בהצלחה גיל מקווה שתמצא לך חברה\עוסק טוב לתמוך בו! *בתחום שרתי המשחק אפשר להגיד שהוא אשף . |
תודה רבה מאור :)
מחכה לעוד הצעות |
ציטוט:
האם אתה עדיין מחפש עבודה בתחום התמיכה הטכנית? במידה וכן, אנא השאר לי פרטי התקשרות או צור עימי קשר בה"פ. |
אהלן, מכיוון שלא יכלתי לעבוד מכיוון שעבדתי בחנות מחשבים באיזור מגורים שלי, אני מציע את עצמי שוב ומקפיץ את הנושא הזה כדי למנוע נושא מיותר (הרי הידע הוא ישאר אותו ידע)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מתי (או מטי אני לא זוכר) - יצרתי איתך קשר במייל . פנוי לעוד הצעות |
מקווה שזה לא הקפצה.. בכל מקרה יש לי בשבילך הצעה מעניינת.. צור קשר מסן בחתימה :)
|
רון זאת לא הקפצה, הייתי עסוק ביומיים האחרונים, בכל מקרה לא מצליח להוסיף אותך לא יודע המסנג'ר לא עובד טוב.
אתה מוזמן ליצור קשר . -- עדיין אקטואלי -- |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ