![]() |
Middle.co.il - פורטל Counter Strike
אהלן,
היום נפתח האתר www.Middle.co.il, פורטל Counter Strike ישראלי. משום מה יש קבוצה של אנשים שאומרים שהאתר לא עובד להם (המכנה המשותף של כולם הוא 012). מה דעתכם? |
לא עובד,ד"א אני מבין שאתה כבר לא צריך את הרסיילר בעסק שלי,נכון? אני יכול למחוק?
|
לי עובד - בזק בינלאומי.
לא אהבתי את העיצוב, התכנות נראה סבבה, לדעתי כדאי לך להוסיף גם כתבות וסיקורים ומאמרים - בכל זאת זה פורטל של קאונטר סטרייק. מתןן מאחל הרבה בהצלחה חבר! |
כן אפשר למחוק.
ותודה! |
עושה רושם טוב, יש עתיד רב.
חבל מאוד שהאתר מופיע לי בצד ימין - אם זה בכוונה, עדיף מתוך נוחות ונעימות לעין שיהיה center. אם אתה רוצה ללכת חזק עם האתר, תשקיע עוד טיפה ותפתח קהילת פורומים שתקשר אותה לאתר בצורות מעניינות כמו של: "הגדולים ביותר", "הודעות אחרונות מהקהילות" - אין לך מה להפסיד פה. שפר את הלוגו בדחיפות. סה"כ אתר נחמד מאוד, צפוייה הצלחה עם קצת השקעה. גבריאל |
הנה עובד לי,משום מה האתר בצד ימין...
אתר מאוד נחמד! הייתי ממליץ לך להוסיף אפשרות להוסיף שרתים לאנשים שרשומים. הייתי ממלית גם להוסיף פורום לאתר... וכמובן להפציץ בתוכן! בהצלחה אחי. |
נחמד מאוד..
אתה יכול להעלות את ההורדות שלך לאתר www.game-tools.co.il ככה שזה יעלה אותם לשרת ישראלי ומהיר . |
ציטוט:
זה יחזיק יותר אנשים אם יהיה פורום וככה תגדל לך הקהילה. דומיין ממש יפה =] בהצלחה. |
האתר לא עובד לי, אני גם ב012.
בכל מקרה אחרי שהאתר יעלה אני ארשום ביקורת. רק שאלה איך הדומיין קשור למשחק? |
אשמח להציע לך 2 שרתי משחק בתמורה לפירסום זעיר, צור איתי קשר בה"פ במידה ואתה מראה התעניינות
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ