![]() |
[עיצוב]אתר אינטרנט + פלאש .
אהלן חבר'ה .
עיצבתי אתר חדש ועשיתי עליו פלאש . http://pstyle.co.il תביאו תגובות בבקשה ... לילה טוב ... |
נתחיל בעיצוב, אין פה שום דבר מיוחד, ניראה ממש ריקני לא מיוחד.
הלוגו שלך, לא הבנתי הישתמשת במברשת בלוגו שלך? אם כבר היית מכין את זה לבד ... נעבור לפלאש, מה הקטע של הגלגלת הזאת אם אי אפשר להישתמש בא? החצים מובילים או לעמוד הראשי או לעמוד צור קשר, מה הקטע של הטעינה המזוייפת בין הדפים? כל פעם שלוחצים על אחד הכפתורים זה פשוט עושה שכאילו כל האתר ניכנס מחדש, תלמד קצת AS אי אפשר לעשות אתר פלאש רק מGOTOANDPLAY ... בנוסף הטקסט והעמוד עבודות, זה דינאמי בכלל? או שכל פעם שיהיה לך עבודה תיצטרך להעלות את האתר מחדש? ועדיף שתעשה פלאש לכפתור כששמים עליו את העכבר ולא כשלוחצים עליו. |
תודה רבה על התגובה rOnka .
בעיקרון אני יותר מתכנת מאשר מעצב/פלאשר . אז ניסיתי לעשות הכי קרוב לעיצוב ולאתר פלאש, מה שעשית זה מה שאני יודע . אם אני לא יודע זה לא אומר שאני לא צריך לעשות, כשמנסים לומדים . ואולי בהמשך הזמן אני ייעשה את הכל דינאמי ויישתפר ... |
ציטוט:
|
אתר שעלה לרשת מפרסמים בפורום ביקורת אתרים.
מועבר. |
הפלאש יותר טוב מהגרפיקה.
סך הכל יפה, שיהיה בהצלחה [: |
סה"כ יפה, הייתי הולך על כיוון צבעוני יותר (כחול בהיר, צהוב, אדום...) במקום על האפור הזה, או בכלל לבן נקי.
כשעוברים עם החצים לתפריט שונה הייתי מציע לך להחליף לו גם את הצבע (של הטאב). השימושיות נוחה בסה"כ, וזה מה שחשוב. |
צבעים חבר. .צבעים
אתר אפור לא מושך את העין |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ