![]() |
שאלה|איך אני יכול לחסום הצגת מקור ?
אהלן חבר'ה .
האם אפשר לחסום חלק בעמוד HTML שכאשר מישהו לוחץ על "הצג מקור" זה יסתיר אותו ? ואני לא מתכוון לזה שלא יהיה אפשר לילחוץ על לחצן ימני ... תודה רבה לעוזרים ... |
אפשר להצפין ולעשות כל מיני שטויות.
אבל בשורה התחתונה לא, אי אפשר להצפין באופן שלא ניתן יהיה לפענח ולקבל את הקוד בסופו של דבר. |
ציטוט:
לצרף קובץ ג'אווה סקריפט שבעצם "ייצור" את אותו החלק שאתה רוצה שלא יראו, וככה הוא לא יופיע במקור. אבל כמו שאמרו לפני, אפשר לפענח כל מה שתצפין, כי הקוד לביטול ההצפנה חייב להיות זמין לדפדפן, כדי שהגולש יוכל לראות את התוצר. ואם הוא זמין לדפדפן - הוא זמין לגולש. |
הבנתי, תודה רבה לכם ...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה יכול להסתיר את הקוד. |
ציטוט:
אם לא ניתן לגשת אליו אז גם הדפדפן לא יוכל לגשת אליו, משמע לא יהיה איך להציג את אותו החלק. |
אני מעוניין להביא לאנשים גישת FTP דרך JAVA וזה מתחבר אוטומטי, אבל את הפרטים מכניסים ב HTML, ואם הם ייעשו הצג מקור זה לא שווה כלום .
|
תמיד אפשר לגשת אל הקוד מקור. לא משנה מה תעשו. ניתן להקשות, ניתן לגרום לכך שיהיה לו טיפה יותר קשה - http://www.safe-house.us/js/game.html להלן דוגמא של משהו שעשיתי לפני בערך שנה וחצי, WASD זזים, רווח יורים, מצטער שאין content-type, בכל מקרה, נסו לגלות את הקוד מקור - והנה דוגמא פשוטה איך אפשר להקשות אך לעולם אי אפשר לחסום לגמריי.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ