![]() |
בקשת ביקורת | פורום Glich
שלום רב לכולם.
לפני מספר ימים נפתח פורום Glich. אבקש ביקורת כללית, בונה בלבד - על הפורום. לכניסה, לחצו על הלינק הבא: קהילת פורומים Glich. ושוב, אני חוזר, בבקשה ביקורת בונה ומפורטת |Lol| (רק בלי לפגוע יותר מדי!!!) שיהיה לכם המשך יום נעים, עדי :) |
הערות:
-"רק כאן הגלישה מהנה באמת" - הגולש יודע שזה לא נכון. משפטים כאלו ממזמן לא פועלים על הגולש. הוא מודע לכך שהאתר שלך לא הכי טוב ברשת וגם לא שואף לכך. לכן המשפט מיותר. תכתוב משפט אמיתי, שיתאר את האתר שלך! -הגולש קורא את ההסבר על האתר שמופיע בעמוד הראשי, ולא מבין למה להישאר. הוא בטוח שהוא ראה אתר זהה לזה כבר לפחות 10 פעמים בעבר. למה הוא צריך להישאר באתר שרק התחיל את דרכו? יש אתרים אחרים הרבה יותר פעילים ומעניינים. תמצא משהו ייחודי שישמש את האתר שלך! -הגולש רוצה להגיע לפורום "הורדות", הוא צריך לגלול את החלון עד למטה. לא נוח, ומעיק. מערכת הפורומים הזאת לא מתאימה לאתר עם המון פורומים. יש מערכות הרבה יותר נוחות. -"בעלי הקהילה · מנכ"לי הקהילה · מנהלים ראשיים · משגיחים גלובאליים · מפקחי קטגוריה · מנהלי פורום · צוותי הפורום · כבודניקים " 'מה?! כמה תפקידים? אני מבולבל!!!' זה מה שכנראה עובר לגולש בראש. בעלי הקהילה - ברור לי מי אלו, מקימי האתר. -*מנכ"ל קהילה, מה? מי זה? מה הוא עושה? -*מנהליים ראשיים - מה הם עושים? -*משגיחים גלובאליים - מה? משגיח גלובאלי? הוא דואג שהאתר יפעל? הוא דואג שהפורום לא ישתעממו וינעלו את עצמם? מה הוא עושה? -*מפקח קטגוריה, איכשהו אפשר להבין מה הוא עושה. -*מנהל פורום / צוות הפורום - מה ההבדל? -*כבודניק - ? זה נראה כאילו ניסית בכוח להכניס כמה שיותר תפקידים כדי שהאתר יראה יותר מקצועי. אם תרצה ניתוח מורכב יותר, ויותר עצות לשיפור, צור קשר בפרטי. |
סתם עוד פורום.. שום דבר חדש..
יש לך רישיון ביכלל למערכת הזאת? |
ציטוט:
אה ועוד משהו, לא רשמת לי תגובה בונה כפי שביקשתי! |
ציטוט:
הוא אמר את האמת ואני מסכים איתו. |
ציטוט:
|
כל הפורומים האלה ועוד אחרים שונים ומגוונים יש בפורומים אחרים ברשת
תנסה פורום ייחודי משלך בנושא מסוים |
נחמד מאוד...
רק משהו קטן, השם הוא גליץ' שזאת פעולה בכדורגל, בלוגו זה כאילו גולש גלישת גלים ... זה לא קשור כזה. בהצלחה. |
די אהבתי את העיצוב, למרות שהשארתם חלק מה CSS המובנה של המערכת.
בקשר לאתר, הוא נחמד, רק יש קצת יותר מדי פורומים.. |
טוב שלא הרגתם תבן אדם.
Sibrand: מה שאנחנו מנסים להגיד זה שפורומים כלליים יש יותר מידי בעולם ובכלל בארץ. זה משעמם לא מושך גולשים. והפורומים שכן מושכים. זה בדר"כ סתם מערכת שכותבת את המשתמשים שהתחברו בכמה ימים האחרונים חחח.. (היה פורום שראיתי שמחוברים 400 משתמשים בערך והיה כתוב כעת לפורום אבל ראיתי במשתמשים שהכי השקיעו היום. מקום ראשון עם 8 הודעות.. חחח). קיצר תנסה למצוא נושא ייחודי שהאתר יעסוק בו. משחקי רשת, הורדות (הכי פחות טוב כי יש גם הרבה), מוזיקה, תכנות, עיצוב, ספורט, וכל נושא אחר בעולם שבאלך עליו. תנסה למצוא משו' שכולם אוהבים ואין הרבה. בקשר לעיצוב- הלוגו לא משו' אחי.. וכל מה שoryrm19 אמר הוא בערך צודק אחי. חוץ מהתפקידים. שלא על כל מה שהוא אמר הייתי מסכים. הייתי מוריד את מנכ"לי הקהילה ומשגיחים גלובאליים. מנכלי האתר- סתם תפקיד שקם בכמה פורומים וכל כך לא נחוץ. משגיחים גלובאליים- זה אותו דבר כמו מנהלים ראשיים אז מיותר גם. כבודניקים- תשנה לVIP או משתמשי כבוד. ותוריד את צוותי הפורום. הסיכויים שהפורום יצליח כפורום כללי קלושים. אבל בסדר אם באלך ללכת עם החלום שלך.. נסה.. :] אולי תצליח. לי מה שיש להציע זה שתשנה את הנושא של הפורום. לנושא אחד שמושך הרבה.. :] בהצלחה.. :] |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ