![]() |
אני מתכוון לקנות את המשחק CZ דרך ה סטים ויש לי שאלה..
הויסה של אח שלי
מתאימה איך אני בדיוק יודע עם זה מתאים או לא...? ונגיד קניתי זה הרבה זמן להוריד כמה זמן בערך? |
ציטוט:
אממ קודם כל תבדוק איזו ויזה זו, ואני בטוח שאם משלמים דרך האתר אז זה כותב באיזה כרטיסים הוא תומך. זמן ההורדה שעה עד שעתיים וחצי, גג שלוש. |
חחחחחחחחחח
טוב ויזה* ו2???????? רציני ואי ואי טוב תודה.. :] |
ציטוט:
אפשר להגיד ויסה אפשר להגיד ויזא ואפשר להגיד איך שרוצים. הרי אומרים בכלל VISA וכל עוד זה נשמע נורמלי זה לא שגיאת כתיב. |
חחחחחח יש לי תומך ;]
אבל זה לא ממש קשור כרגע מי שמוכן להרחיב יותר..? איך בודקים זה השאלה שלי.. ? |
תנסה לקנות דרך הסטים עם המספר של הויזה והפרטים של הכול עם זה ילך אז ילך.
תנסה אין מה להפסיד. |
ציטוט:
ולגבי אותה ויזה - סביר שתעבוד. כרטיסים מקומיים בלבד (כמו ישראכרט) לא יעבדו. אבל הדרך הכי פשוטה היא פשוט לנסות :) |
מצטער שאני נכנס לנושא, אבל יש לי שאלה קטנה.
אני גם רוצה לקנות היום את הקונדישן זירו ומהסטים. הבנתי שקונים את המשחק מהסטים אז לא מקבלים עם זה סידיקיי, אלא רק קבלה בדוא"ל. איך זה פועל? מישהו יכול להסביר לי? איך בלי סידיקיי? ואם פירמטטתי את המחשב? אני פשוט שוב מוריד את זה מהסטים וזהו? נ.ב סתם לניסיון, בניתי סרבר על המחשב שלי (ווינדוס אקס פי), שאני מנסה להיכנס אליו בקונדישן זירו הפרוץ אני לא מצליח, אם יהיהי לי הקונדישן זירו החוקי, אני יצליח להכנס אליו? תודה רבה. |
אתה פותח משתמש בSTEAM
בתוך המשתמש אתה רושם תCD-KEY ואז כל פעם שאתה מתחבר למשתמש הזה.. אחרי FORMAT אתה מוריד את התוכנה מתחבר למשתמש ודרך זה אתה מוריד תמשחק ומשחק :> |
אתה נרשם ואז קונה בכרטיס אשרי ואז בחשבון שנרשמתה לסטיים אז שם יש לך תסידיקי קבועה,
שולחים לך גם קבלה לאיימיל! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ