![]() |
שאלה|האם אפשר להכניס לסיישן זמן ?
אהלן חבר'ה .
אני מתכנת ממש מתחיל ב PHP ולא ידעתי שאם אני עושה אתר אם סיישנים אז שהגולש מכבה את הדפדפן ופותח אותו מחדש זה התנתק לו מהמשתמש הרשום באתר . אם יש דרך לעשות שזה יישמור אותו בפנים גם כאשר הוא ניתק את הדפדפן . (חוץ מקוקיז כי זה לשנות את כל האתר והוא ממש גדול) . תודה רבה לעוזרים, ושיהיה יום נהדר ... |
הדבר הכי קל במקום לשפץ את כל המערכת
כתוב קוד שבודק אם קיים קוקי - אם כן תכניס את המידע שבקוקי לסשן ותדמה התחברות עם סשן אם לא אז הוא לא מחובר ותן לו להתחבר בהתחברות עצמה תאחסן את המידע גם בסשן וגם בקוקי זה קצת לא כל כך חכם אבל אם אתה לא רוצה לערוך את כל המערכת אז בהצלחה (: |
רק קוקיס.
|
סשיין בנוי אותו דבר כמו קוקיז
פשוט תעשה החלפה אוטומטית לקוד |
ציטוט:
תחשוב שוב... |
בעיקרון זה ההבדל בין סשן לקוקי.. סתם הגרלת בלי לדעת מה ההבדל בינהם?
|
ציטוט:
כאשר אתה יוצר קוקי אתה מאחסן את המידע בקוקי אצל המשתמש כאשר אתה יוצר סשן אתה מאחסן את המידע בשרת, נותן לו איזהשהו ID שאותו אתה שומר בקוקי אצל היוזר ;) |
ציטוט:
כאשר אתה עובד עם סשן וקוקי צריך לעבוד אחרת אם זה מהרפרש של העידכון קוקי ועד הזמנים ביניהם, ככה שאם בנאדם לא עבד נכון לא יהיה פשוט להסב את המערכת לקוקי/סשן לחילופין. |
אין סיבה שלא יהיה פשוט
סשן זה כמו קוקי רק שהמידע מאוחסן בשרת מה שאתה צריך לבצע זה בכל מקום שיש עדכון של המידע לעדכן בקוקי ולעדכן גם את הסשן ובכניסה ראשונית לעמוד כלשהו אם מוגדר קוקי ולא מוגדר סשן להעביר את כל המידע מהקוקי לסשן ככה הסבת את כל המערכת בקלות (: (כן זה פתרון מלוכלך) |
שאלתי בפורום נוסף ומישהו אמר שאפשר לקבוע לסיישן זמן בדומה לקוקיז .
השאלה שלי היא האם כאשר אני מגדיר לו זמן זה רק כאשר אותו דפדפן פתוח ? או שגם הפדפן סגור הסיישן עדיין פתוח ויש לו זמן . תודה רבה לכולכם . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ