![]() |
צריך רסיילר פרטים בפנים
שלום לכולם אני צריך רסיילר 3 ג'יגה בערך הרסיילר יהיה מיועד לאתרי הנצחה ככה שאני לא מבקש בחינם כלום אבל אם אפשר לעשות קצת הנחה אז אני ישמח מאוד כי אני משלם הכל מהכסף שלי הפרטי ואני יצטרך להמשיך לשלם את זה כל חודש עכשיו שרת שלא נופל מנהלים רציניים שירות לקוחות טוב לא ילדים בני 15 אני צריך את זה כמה שיותר מהר ככה שאם אפשר לשלם בויזה שאני יוכל לקבל היום את הרסיילר כבר אז עדיף מחכה להצעות
תודה... טלפון 0545495535 |
הצעה מבית אי.בי.סייטס:
ריסיילר: - נפח אחסון 3GB - תעבורה חודשית: 300GB - פאנל ניהול: DirectAdmin - כל השאר ללא הגבלה 85 ש"ח לחודש. אתר העסק: www.ebsites.co.il דרכים ליצירת קשר: אלעד פלאפון: 0508177728 אימייל: admin@ebsites.co.il מסנג'ר: elad040@gmail.com יום טוב. |
הצעה מבית אקסייט תקשורת.
במידה ומדובר באתרי הנצחה בלבד ! ריסלר 3 ג'יגה 300 ג'יגה תעבורת נתונים במחיר חודשי של 50 ש"ח. להזמנות: 0507640009 אסף |
שלום מתן,
ההצעה הבאה מבית IlServ חבילות הרסיילרים שנמצאות באתר (http://ilserv.net/pages.php?page_id=4) ב40% הנחה (במידה ומדובר באתרי הנצחה). תוכל לקבל את הרסיילר באופן מיידי. ליצירת קשר: אימייל: bar@ilserv.net פלאפון: 054-3063343 www.ilserv.net |
שלום מתן,
חברת אדווה פתרונות מציעה לך את החבילה הבאה: 3 ג'יגה שטח אחסון 70 ג'יגה תעבורת נתונים חודשית 20 תיבות אימייל כל השאר ללא הגבלה פאנל ניהול D.A במחיר של 50 שקלים כולל מע"מ במקום 100 במידה וזה לצורך אתרי הנצחה בלבד. במידה והינך מעוניין אתה מוזמן ליצור עימי קשר פלאפון: 0527587412 אימייל: tals@adva-s.co.il www.adva-s.co.il המשך ערב נעים ושבוע טוב, טל. |
במידה ומדובר באתרי הנצחה בלבד:
ריסלר 3 ג'יגה, 300 ג'יגה תעבורה השאר לא מוגבל מחיר חודשי של 40 ש"ח. שרת מהיר עם UPTIME גבוה במיוחד, פרטים ליצירת קשר, הזמנות ומידע נוסף ניתן למצוא בחתימה שלי. שיהיה שבוע טוב, עידו. |
שלום לך,
IsraKal הוקמה בתחילת שנת 2007 על-מנת לספק שירותי אינטרנט מתקדמים למגזר העסקי והפרטי. החברה מתמחה במגוון מצומצם של שירותים על-מנת לספק אותם בצורה הטובה ביותר. אודות מערכת שירות הלקוחות צוות החברה פיתח עבורכם מערכת שירות לקוחות מתקדמת שתעשה לכם את החיים קלים יותר. במערכת ניהול הלקוחות של IsraKal תוכלו להתכתב עם אנשי הצוות של החברה בקלות רבה בהודעות, לראות את כל ההזמנות שביצעתם דרך האתר - את מצבן, את סכומן ואת פרטיהן. בנוסף נמצאים מדריכים רבים בתוך מערכת שירות הלקוחות של ישראקל. חשבון למערכת שירות הלקוחות יפתח עבורכם מיד לאחר הזמנה מהאתר, ופרטים לחשבון ישלחו אליכם בדוא"ל. לכניסה למשתמש ניסיון במערכת שירות הלקוחות , התחברו כעת : שם משתמש:demo סיסמא: demo www.IsraKal.co.il חבילת ריסיילר בסיסית: 3 ג'גה בייט אירוח. 250 ג'גה בייט תעבורה. כל השאר ללא הגבלה! מחיר מיוחד לשלושה חודשים - 100 ש"ח בלבד ! (33.3 ש"ח לחודש). ניתן לשלם גם באמצעות PAYPAL. לפרטים נוספים: www.IsraKal.co.il Sales@israkal.co.il 052-6938539 |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ