![]() |
מעוניין להשכיר או לקנות שרת + 100MBIT פרטי.
שלום,
מחפש הצעות מחיר להשכרת שרת יחדיו עם קו של 100MBIT פרטי או קניית שרת וקו 100MBITפרטי + איחסון שרת(מחיר חודשי) בנפרד. חשוב מאוד: 1. מעל 500 גיגה מקום(עדיפות ל1TB או אפילו 2TB). 2. שרת להעלאת קבצים. הצעות מחיר כאן בלבד ! וכן, אני יודע מה אני רוצה, אני מתכוון ל100MBIT פרטי, לא 10MBIT פרטי ולא 100MBIT שיתופי. תודה. |
שלום ,
העלאת קבצים בלבד יספיק לך שרות פשוט פנטיום 4 3.0 2 ג'יגה זיכרון 1TB + אפשרות להוסיף עוד דיסק קשיח . רוחב פס 1600 שקל בחודש שרת 500 שקל בחודש |
עוד?
|
1200 תשלום חודשי, תעבורה.
1200 תשלום חודשי, שרת שיעמוד בהספק בראייה לטווח ארוך. |
ציטוט:
|
מספר שאלות על מנת שיהיה ניתן לתת לך הצעה:
1) לכמה זמן אתה מתחייב ? 2) מהו אמצעי התשלום החודשי ? 3) מי חותם על החוזה ? ילד מתחת לגיל 18 ? חברה בע"מ ? עוסק מורשה ? 4) אתה צריך רוחב פס בתוך ישראל בלבד ? או שאתה צריך גם רוחב פס לחו"ל ? 5) כמה רוחב פס אתה צריך בתוך ישראל ? כמה רוחב פס אתה צריך לחו"ל 6) מהו גובה התקציב המקסימאלי שלך שאתה מסוגל לשלם עבור הדרישות שלך ? בקיצור פתחת הודעה עם דרישות כלליות , כך שלתת הצעת מחיר עבורה יכול להיות גם כמה עשרות אלפי שקלים לחודש וזה גם יכול להיות לא בתקציב שלך ויכול להיות כן בתקציב שלך. אז במקום שאנחנו ננחש את הדברים. פשוט תענה לשאלות שרשמתי למעלה. |
ציטוט:
2. העברה בנקאית/PAYPAL 3. לא מעוניין בחוזה. 4. ישראל. 5. 100 ישראל. 6. תציע. |
בהצלחה בחיפושים. לא תמצא בישראל 100 מגה ביט לשנייה פרטי בהתאם למה שציינת.
|
ציטוט:
|
גם לקוח שמזמין שרת עם 10 מגהביט חותם היום על חוזה - מאותו עיקרון שכשאתה משכיר רכב, בעל חברת ההשכרה יחתים אותך שהוא לא אחראי למה שתעשה עם הרכב בזמן שהרכב היה אצלך.
במידה ותהיה מעוניין, לא חייב התחייבות אך חובה חתימה של בגיר מעל גיל 18 על חוזה המסיר מאיתנו אחריות על כל שימוש שלך בשרת. יש לנו נסיון רב עם המון אתרי העלאות, וקצבי תעבורה של עד גיגה לשניה. במידה ותהיה מעוניין, 1550 ש"ח בחודש על רוחב פס מובטח של 100 מגהביט (כיוון אחד) 550 ש"ח בחודש על שרת Q9550, 4GB DDR II, 1TB SATA II סה"כ 2100 ש"ח לחודש לפרטים, מידע נוסף והזמנות: מרכז שירות לקוחות: 1801-222221 (שיחת חינם) או ישיר אלי: 054-6721372, שבת שלום, אלעד. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ