![]() |
מה דעתכם על שתי העיצובים?
שלום לכולם,
השאלה נמצאת בכותרת, אשמח לקרוא את דעתכם. העיצובים: העיצוב הראשון או העיצוב השני איזה עיצוב יותר יפה ומקצועי? יום טוב וחג שמח. |
העיצוב הראשון לדעתי.
|
הראשון.
אבל שתייהם לא ברמה מספיק טובה לאתר, במיוחד לא מקצועי. |
לדעתי השני הרבה יותר מתאים לעסק הראשון פשוט האזור עליון ממש לא מתאים ולא מתחבר.
|
לדעתי השני יותר משדר "עסקים" רק תקטין את השרת הוא גדול מדיי.
הראשון פשוט ילדותי מדיי לטעמי. בוא נגיד שאם הייתי צריך לקנות אירוח מבין השניים אז הייתי קונה מהשני |
העיצוב הראשון בנוי מאד מוזר. חשבתי שהחלק השחור למעלה הוא נגן מדיה והתחלתי לחפש כפתורים לתפעול. לחצתי על הכפתורים הכחולים ואז הסתבר שזה תפריט בכלל. מאד לא ברור. מה שבא אחר כך מאד לא נוח לקריאה.
העיצוב השני עם מבנה קצת יותר נורמאלי אבל לא נראה מספיק מקצועי. התמונה של השרת מצועצעת והאדום הזה לא קשור בכלל. יש באתר גם יותר מדי סגנונות שונים - אם זה בחבילות, בתפריט, בלוגו, בקופסאות בצד ימין או ברקע. בוחרים סגנון אחד והולכים איתו עד הסוף. או לפחות משלבים רק שניים וגם זה לא בצורה חדה מדי. בקיצור, לא הראשון ולא השני, אם אין ברירה אז את השני. |
דבר ראשון- בכותרת צריך לתקן ל-שני ולא לשתי.
בקשר לעיצובים- הראשון נחמד אבל לא הטעם שלי. השני יותר טוב אבל החלק התחתון צריך שיפור. |
השני הרבה יותר יפה ומקצועי..
רק תשנה לו את הרקע, אני הייתי ממליץ על גוון אפור קהה.. מעבר לזה שנה את החבילות (העיצוב שלהם) למשהו יותר נורמלי ומקצועי שיתאים לעיצוב. זה כאילו יש השקעה אבל לא מכל הלב.. |
החלפתי את צבע הרקע ( בעיצוב השני ),
מה אתם אומרים? |
לדעתי הראשון יותר יפה ומקצועי.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ