![]() |
[הכרזה] Hotserv עוסק רשום !
שלום,
שמי ארתור בולוצ'ניקוב בעל העסק "הוטסרב", מתמצא בתחום קרוב ל-6 שנים. לשעבר בעלים של Skiza.net, ושותף של עסקים נוספים. ברצוני להציג בפניכם את העסק החדש : Hotserv עוסקים במתן פתרונות האינטרנט ומציעים את השירותים הבאים : * אירוח אתרי אינטרנט על גבי שרתי לינוקס. * עיצוב אתרי אינטרנט. * התקנת מערכות דינאמיות. * שירותי אינטרנט נוספים כגון VPS, שרתי רדיו, ועוד. הוטסרב מחוייבים לסטנדרטים הגבוהים ביותר ומבטיחים לתת במהירות מרבית תוך שימת לב לכל הפרטים הקטנים שירות אמין ואדיב. נשמח לראותכם בין לקוחותינו ! יצירת קשר, הזמנות ותמיכה טכנית : http://www.Hotserv.co.il פלאפון : 052-7348991 אימייל : arturb111@gmail.com אייסיקיו : 235867319 מסנג'ר : arturb111@walla.co.il בברכה, ארתור בולוצ'ניקוב. |
מזל טוב, בהצלחה.
|
בהצלחה :)
אתר נחמד מאוד יש לכם! |
בהצלחה
|
לוקח לאתר שלכם שנה לעלות :S
כמה 5 דקות והוא מציג לי רק את הטייטל בכל מקרה בהצלחה בעסק |
השעה 12:52, האתר לא עובד. (13.3)
בכל מקרה שיהיה בהצלחה!! |
לי נכנס..אבל מאוד לאט..
לקח איזה דקה וחצי עד שזה טען הכל.. שיהיה בהצלחה עריכה: טעות שלי, עכשיו שמתי לב..לקח יותר מ-5 דקות עד שכל האתר עלה.. |
בהצלחה,
האתר לא נראה טוב אצלי, הטקסט מרחף מעל הבאנרים בצורה לא אסטטית ff+linux אגב, שמתי לב שאתם מתהדרים בלוגו של רד-האט בחלקו התחתון של האתר. כמה עלה לכם הרשיון? |
במחשב הנייד זה לא נראה כ"כ טוב למטה,
במחשב הזה נראה בסדר בהצלחה רבה לדעתי כדאי שתורידי את המודעות GOOGLE דור |
כרגע, מכניסה ראשונית לאתר, וללא היכרות עם HotServ - כל מה שהצלחתי לראות, זה את המודעות AdSense העלובות שיש בהמשך הדף, ואת הבקשה להחלפת קישורים. לא יודע מי מנהל את האתר, מי תאכלס עשה את זה - אבל זה לא משהו שעסק רציני אמור להראות ללקוחות פוטנציאליים.
אם ההכנסות לא גבוהות מספיק כדי לכסות על ההוצאות, אולי החברה לא צריכה לרוץ. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ