![]() |
אתר חדש | PR-C בדיקת PageRank
ראשית אני יודע שרבים מכם לא יתלהבו יותר מדי, יגידו מה עשית? לקחת סקריפט PR והכנת עיצוב מעפן וחיברת ואתה קורא לזה אתר, אז כן, זה פחות או יותר מה שעשיתי ואני חושב שזה אחלה.
האתר לא למטרת רווח או משהו כזה ואני חושב שהעיצוב מתאים. שמעתי לפני יומיים משפט "Less is More" לפעמים עיצוב פשוט ונקי ואתר חד וחלק עם התוכן שבדיוק צריך זה כל מה שצריך. שירות אמין ויציב. באתר יש שני שירותים - 1. בדיקת PageRank 2. תצוגת תמונת PR באתרים משלכם. לאחר החפירה אשמח לשמוע ביקורות על: א. העיצוב, גם אם זה נוגד את הרעיונות שלי אשמח לשמוע. ב. הקידוד. ג. התכנות. לאתר לחצו כאן! תודה! אשמח לשמוע תגובות בונות, מעניינות, משבחות וכו' :D |
הסיבה היחידה שלא אהבתי זה הדומיין החינמי הזה..אני פשוט לא סובל את הדומיינים האלו.
מה הבעיה להשקיע אפילו 1$ בINFO וזהו.. בקשר לאתר..נחמד אבל לא ממש שימושי..יש יותר מדי אתרים כאלו עם אפשרויות רבות יותר ומושקעות יותר. |
יש מיליון אתרים לבדיקת PR.
בקשר לאתרך: האתר נראה פשוט, דומיין חינמי (אני אישית, לא אוהב דומיינים חינמיים..). ובקיצור, שיהיה בהצלחה. |
תאמת..כמה שהוא די פשוט, לא יודע, אהבתי...עושה חשק להכנס מידי יום ולבדוק :]
|
תודה לכם על התגובות.
כרגע זה רק שלב ראשוני, הדומיין החינמי הוא זמני לזמן הפיתוח, לא הכל עדיין מוכן. גם אני לא סובל דומיינים חינמיים חח. אני יודע גם שיש הרבה אתרי PR, אבל אין כל כך הרבה בעברית. השלב הבא שכרגע בבנייה הוא להוסיף בדיקה מרובה של אתרים. ד"א אני אודה לכם אם תוכלו לבדוק את השירות של התמונה של הPR, אני לא בטוח שזה עובד. עריכה: ניסיתי לשמור על פשטות האתר ושהעיצוב לא יהיה מסובך אבל בכל זאת להרחיבו. הוספתי למעלה את התפריט הקטן סטייל גוגל שבו יש גם את הדף הראשי, דף בדיקה מרובה וגם דף הצגת תמונה. הבדיקה המרובה עובדת לכל מספר של דומיינים אך זה עלול לקחת זמן, לדעתכם כדאי להגביל? |
לא יכול לערוך, מנהלים, אם אתם רוצים אתם מוזמנים למזג את שתי ההודעות שלי :)
הוספתי עוד כלי שבודק את דירוג הPR של 10 התוצאות הראשונות בגוגל לפי מילת חיפוש. מה יש באתר: 1. בדיקת PR לפי כתובת. 2. בדיקת PR מרובה, לפי כתובות. 3. בדיקת PR לפי מילת חיפוש - 10 תוצאות ראשונות בגוגל. 4. השמת תמונת PR באתרכם. הצעות לשיפור, הערות, הארות ותיקונים יתקבלו בברכה. |
מערכת ממש פשוטה,
וכנ"ל גם לעיצוב שהוא פשוט, אני לא יודע אם זה נקרא אפילו עיצוב. |
אוקי, זו דעתך.
המערכת אכן פשוטה וכך גם העיצוב, אז יאללה תבנה כזה גם אתה :) בכל אופן, תרגמתי את האתר גם לאנגלית ויש שימוש בעוגיות לשם זכירת השפה. |
prc.co.il
לא יכלת לחשוב על שם יותר מקורי? |
התיכנות, כמו שאמרת סקירפט..אבל נחמד..
עיצוב, גוגל בשלמותו. בסה"כ מאוד נחמד, יעזור, בקשר לדומיין, לי לא מפריע לכך שהדומיין הוא חינמי (למרות שלפעמים שווה להשקיע בדומיין, דוגמאת אתר הרקעים שלי), אלא שיש אתר בשם prc, אתה הוספת (-) אבל נבליג גם על זה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ