![]() |
היום אני קונה iPod Nano :)
איזה כיף :) הצלחתי סוף סוף להגיע לסכום שהייתי צריך ל-ipod nano :)
היום בערב אבא שלי לוקח אותי לחנות לקנות את המכשיר :) רציתי לשאול אתכם משהו, האם קיים איפשהו בארץ מקום שמוכר iSkin לאייפוד נאנו? ואיפה מוכרים מדבקות סיליקון למסך וכמה זה עולה? בערב אני אביא תמונות אחרי שאני אחזור :) אלון. |
אחלה מזל"ט ! תסביר לי מה זה הנאנו הזה חח
אייפוד ראיתי, מה יש בנאנו? אשמח לראות תמונות.. |
הנאנו דק כמו עיפרון קטן ואיכותי עם 2 ו4 ג'יגה אני קונה מארצות הברית עוד 3 חודשים בזול מעוד עולה 250$ ל4 ג'יגה שבארץ עולה בערך 1600
|
ציטוט:
http://yeda.co.il/iPodiTunes/ipodnano.html |
אחי,
אני מציע לך! אל תקנה אותו ipod 20giga הרגיל יש איכות יותר טובה. אני מציע לך תקנה 20גיגה רגיל, הוא עולה פחות בסיבבות 1340 שקל. :) הצעה שלי. מועבר לחומרה :] |
בעעע, קרה לכם פעם שאתם חושבים שהחיים נגדכם ולא יכולים לשמוח בשמחתכם?
כל אופן, קניתי ת'נאנו, ומשופ מה כשחיברתי אותו למחשב הוא פשוט נתקע, חדל מלזוז, והמחשב כבר לא קולט אותו כשאני מחבר אותו :( ועוד המוקד תמיכה לא פועל בשעות האלו.. אני מיואש :( יש לי רק לחכות שהסוללה תתרוקן ולנסות להדליק את המכשיר שוב :( |
ציטוט:
|
ציטוט:
וכנאה הוצאת את המכשיר בלי לסגור את הפרוסס... (בוינדוס יש "הוצאת חומרה באופן בטוח"). תנסה לעשות ככה: המחשב שלי -> לחצן ימני מאפיינים חומרה מנהל התקנים ושם תחפש את ההתקן של האייפוד ב usb (אמור להיות לידו סימן שאלה צהוב) תעשהלחצן ימני הפוך ללא זמין ואז תעשה הפוך לזמין זה אמור לעבוד בהצלחה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ