![]() |
סיפור מהמלחמה
זה מהעיתון המקומי
הייתי מעט סקפטי בפעם הראשונה כששמעתי על הנס המדהים הזה, אך אחרי שיטוט באינטרנט וקריאתו באתרים אמינים כמו וואלה ורוטר החלטתי לפרסם אותו: ביום רביעי בשבוע שעבר התקשר לוחם (גולני) מאשקלון לרב בכרי אשקלוני וביקש לשתפו בחוויה שעבר. הלוחם מספר כי ניתנה הוראה לפלוגת לעבור מבית לבית ולטהר אותו ממחבלי חמאס ומאמצעי לחימה. בפלוגה 25 לוחמים שידעו מה לעשות. 20 לוחמים כיתרו את הבית המיועד ו-5 נכנסו לבית הצטרפו חיילים, לפי התרגולת, תפסו עמדות והתמקמו. הלוחם מספר כי לאחר שטיהרו 4 בתים התכוננו להכנס לחמישי. רגע לפני הכניסה יצאה אליהם איזה זקנה, שנראית כערביה הלבודה כולה שחורים ורק עיניה נראות מבין מלבושיה. האישה ביקשה מהחיילים, בעבריצ רהוטה, בכל לשון שיתרקחו מיד מהבית מפני שהוא ממולכד וקיימת סכנה שיפגעו ואף ייחטפו על ידי מחבלים ויוברחו לתוך המנהרות הקיימות בו. מפקד הפלוגה חשד כי בבית מסתתררים לוחמי חמאס וכל כוונת האישה היא להגן עליהם. המפקד החליט להכנס לבית מהקומה העליונה ובכך להפתיע את האויב. אחד החיילים שאל את מפקדו: 'איך האישה יודעת לדבר עברית כל כך רהוטה?' ותשובת הייתה: 'יכול להיות שזו יהודיה שהתאסלמה או ערבייה מיפו'. המפקד החליט להמשיך בפעילות וארגן את חייליו לכניסה מהקומה העליונה. 20 חיילים כיתרו את הבית ו-5 נכנסו מהקומה העליונה. עם כניסתם הופיעה שוב אותה איזה והפעם בנימה כועסת דרשה מהם לעזוב מיד את המקום מפני שהוא ממולכד. מהקטע הזה תמיד יש לי צמרמורת וקראתי את זה איזה 5 פעמים!!!!! אחד החיילים לא יכול היה להתאפק ושאל אותה: 'מי את?' ותשובת היית: 'אני רחל, רחל האמא שלכם, באתי לשמור עליכם, עכשיו תעזבו את הבית' ונעלמה. תשובתה הפתיע לא רק את הלוחם ששאל את השאלה, אלא גם את שאר הלוחמים שמיהרו לעזוב את הבית הממולכד. בשלב מעט מאוחר יותר הסתבר שאכן הזקנה צדקה: הבתים היו ממולכדים ובתוכם היו פתחי מנהרות. הבתים פוצצו וחיי החיילים ניצלו. |
רציני צמרמורת...
|
לא יודע עד כמה זה אמין אבל סיפור יפה.
|
ואם האישה הייתה מגמגת זה היה אהרון?
|
וכשנפלו פה טילים אז בדרך ראיתי את הקצה של הטיל הופך לפנים ואומר לי:"תתכופף!! אני נופל פה!!"
נכון סיפור מרגש? עכשיו כל מה שנותר לי זה לתת קצת $$ לאתרים כמו ynet וwalla ולזכות בתהילה. אם יש משהו שהאנשים האלה טובים בו, זה להמציא סיפורים. |
חחחחחחחחחחחחXD
ענק... כמה שטויות אפשר להמציא(: |
אי אפשר לדעת אני לא פוסל את זה אבל ג ם לא ממש מאמין את זה בכל אופן סיפור יפה ..
|
חחחחחחחחחחחחחח
גם אני שמעתי את הסיפור וקצת ביררתי הסתבר שהפלוגה שם זה חיילים דתיים XD אני לא מקבל צמרמורת שאני קורא לזה אלא מגחגך לא על הסיפור אלא על האנשים שמאמינים בזה זה באמת נשמע לכם הגיוני!? |
ציטוט:
|
הסיפור הזה ממש מפורסם, הוא התגלגל גם לגלגלצ ולחדשות. צמרמורת!
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ