הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ביקורת אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=18)
-   -   [ביקורת] בלוג חדשות בניית אתרים, אינטרנט וטכנולוגיה (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=71030)

Shay Ben Moshe 11-01-09 13:33

[ביקורת] בלוג חדשות בניית אתרים, אינטרנט וטכנולוגיה

שלום לכם,
לאחר חיפוש אחר דרכים לקידום אתרים הגעתי למסקנה שבלוג חדשות יהיה הדרך היעילה ביותר.
אז התחלתי לכתוב, ואני גם נהנה על הדרך :)
לכל מי שתוהה מה יופיע בבלוג: עבודות חדשות שאני מבצע, עדכונים בנושא מחשבים, אינטרנט וטכנולוגיה. כמובן שאת הכל אני כותב...

נראה לאן זה יקח אותי...
הבלוג:
Exalted Web news

מה דעתכם?

NaFster 11-01-09 15:32

נחמד,
לדעתי כדאי לך להחליף עיצוב,
ובמיוחד אם אתה בונה אתרים אז עדיף שתעצב לבד ותחליף.

בהצלחה

Shay Ben Moshe 11-01-09 15:58

האמת שגם אני חשבתי על זה.
אבל אני לא יודע לעצב לWordPress.
אני אלמד אולי בהמשך הדרך.
בכל אופן, כיוון שהמטרה היא לקדם אתרים זה לא כל כך עקרוני - הרי גוגל לא רואים את העיצוב.

dor77 11-01-09 18:43

נחמד מאוד, בינתיים תוכן די איכותי.
אבל תמצא לו עיצוב אחר, גם אתה לא חייב לעצב בעצמך, יש המון טובים ויפים באינטרנט.

בהצלחה!

Shay Ben Moshe 11-01-09 19:33

תודה :)
אין לי נסיון בכתיבה (מעבר לישעורי הבעיה בבית הספר) אז אני מניח שאני אשתפר עוד עם הזמן.
לגבי עיצוב, ניסיתי להתקין עיצוב של WORDPRESS אבל בגלל שהוא באנגלית אז הוא לא עבד טוב, אני לא מכיר את WORDPRESS, אם למישהו יש אתרים לעיצובים שתואמים לעברית לWORDSPRESS שישלח לי ה"פ בבקשה.

עריכה מצאתי עיצוב שאני אוהב ושמתי אותו :)
מה דעתכם?

Orel-E 11-01-09 21:33

העיצוב שלך תורגם ע"י השדון שלא תרגם שם כה דברים, התרגום המוגמר בו משתמשים עוד עשרות בלוגרים ישראלים תורגם ע"י ארז וולף ועדיין לא מותאם משהו ל-SEO...
זה שאתה נהנה מהכתיבה זה הכי חשוב !
חחחחחחחחחח כל שניה אני רואה עיצוב חדש תפסיק להחליף, שני העיצובים שניסית הרגע הם נדושים מאוד.
ניכר שהשקעת עם המפת אתר והכל... בהצלחה !

Shay Ben Moshe 11-01-09 21:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Orel-E (פרסם 692160)
העיצוב שלך תורגם ע"י השדון שלא תרגם שם כה דברים, התרגום המוגמר בו משתמשים עוד עשרות בלוגרים ישראלים תורגם ע"י ארז וולף ועדיין לא מותאם משהו ל-SEO...
זה שאתה נהנה מהכתיבה זה הכי חשוב !
חחחחחחחחחח כל שניה אני רואה עיצוב חדש תפסיק להחליף, שני העיצובים שניסית הרגע הם נדושים מאוד.
ניכר שהשקעת עם המפת אתר והכל... בהצלחה !

לא ממש הבנתי את המשפט הראשון שלך אז אני אדלג עליו.
"זה שאתה נהנה מהכתיבה זה הכי חשוב !" צודק :)
"חחחחחחחחחח כל שניה אני רואה עיצוב חדש תפסיק להחליף, שני העיצובים שניסית הרגע הם נדושים מאוד." התלבטתי בין שניהם אז הראתי לחבר, נשארתי עם הקודם, לא איכפת לי שיהיה אותו גם לחצי מדינה חח.
"ניכר שהשקעת עם המפת אתר והכל... בהצלחה !" תודה :) (איזה השקעתי? שמתי PLUGIN שמייצר את זה, יעיל ביותר!!! בנוסף שמתי גם פאגינים של SEO וכו')

Orel-E 11-01-09 21:57

אם חשבון הדומיינים שלי לא היה נפרץ לפני שבועיים ע"י קראקר מצרי מתבגר הייתי מראה לך פוסט או שניים מהאיכותיים בעולם העוסקים בתוספי SEO לפיירפוקס ובתוספי SEO מהטובים ביותר לוורדפרס אבל כרגע הוא לקח לעצמו את כל הדומיינים וגודדי עושים לי בעיות...
המשפט הראשון הוא שהשדון האגדי (כינוי לבלוגר שמנהל כאן בד"א) הוא זה שתרגם את התבנית שלך והוא שכח לתרגם שם כמה דברים. יש לתבנית שלך עוד תרגום של בלוגר בשם ארז וולף והוא הרבה יותר טוב, אני גם התאמתי אותו בבלוג שלי שכרגע בDOWNTIME בגלל הפריצה, ל-SEO...
בבלוג וורדפרס הכי חשוב לזכור זה קישורים פנימיים וכמה שיותר...

בהצלחה !

Shay Ben Moshe 11-01-09 22:50

אתה נשמע בנאדם שמבין בזה.
אתה תוכל לתת ליצור עמי קשר במסן? פרטים בחתימה. או לפחות בה"פ.

E&T 11-01-09 23:38

מאוד נחמד.
בהצלחה.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:30.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ