![]() |
מערכת משתשמים - איך אני יוצר דף אישי?
שלום.
עם כמה מדריכים ועם הידע היחסית קטן שיש לי בניתי מערכת משתמשים, יש הרשמה והתחברות. כל אדם שנרשמם הפרטים שלו נכנסים למסד. כעת, אני רוצה שלכל משתמש יהיה דף אישי, כלומר הגדרות משלו, משהו שאני יקבע, אפילו סתם תיבת טקסט שבה הוא יכתוב דברים וחרק הוא יראה אותם. איך עושים את זה? כיוון? כעת מה שיש לי זה לאחר שהמשתמש נכנס יש לי טקסט: ברוך הבא ואז אני מציב את שם המשתמש שלו, משתנה. תודה. |
תשמור בטבלה את הטקסט והשם משתמש בהתאמה.. ואז תשלוף
|
כן, זה הצלחתי, יש לי כבר דפים שעובדים, הרשמה & התחברות, גם אמרתי שמי שהתחבר כתוב לו:
ברוך הבא ___ אבל איך אני עושה הגדרות רק לשם משתמש הזה? למשל כמו שאמרתי, שדה טקסט שבה הוא יכתוב דברים ורק הוא יראה אותם. טבלה לכל משתמש? איך זה הולך? תודה. |
תעשה למשל טבלה עם עמודה שם משתמש ועמודה הטקסט. ואז אתה מציג לכל משתמש את הטקסט שלו. (where בשאילתה)
|
קודם כל, תעבוד לפי ID של משתמש. הרבה יותר קל וככה אתה עובד עם זה גלובלי.
למשל להציג למשתמש את כל הפוסטים שהוא כתב - select * from posts WHERE id='$user_id' וכו'.... כמשתמש מחובר מן הסתם תעשה סשין שהערך שבו הוא הID של המשתמש ולמשל טבלה שנקראת personal_line ובה יש לך שתי עמודות uid ו-ֿtext ולהראות את ז למשתמש כמו שאמרתי למעלה ['select * from personal_line WHERE id='$_SESSION['user_id בהצלחה... |
אוקיי, נראה ברור רק איך אני עושה שכל משתמש שנרשם מקבל id ולכל id תיהיה תיבת טקסט משלו?
תודה.. |
אתה יכול לקמבן את שתי הטבלאות לטבלה אחת
פשוט תוסיף טורים.. תן להם נאל בדיפולט ואחרכך כשאתה שואב אתה לא צריך לעבוד מול שתי טבלאות |
בקשר לכל משתמש ID , אתה פותח עמודה חדשה בשם ID (או כל שם שאתה רוצה..) מגדיר לה את התכונה auto_incerment, קובע לה מפתח PRIMARY וערך ברירת מחדל 1.
לכל עמודה חדשה שתפתח יהיה ID משלה. |
אוקיי,
הגדרתי שדה id, זה בהחלט עולה כל פעם ב 1. אבל לפי מה שהבנתי, אני צריך שגם לכל Id יהיה שדה של הגדרות משלו, כלומר שכל משתמש יוכל לשנות את הפרופיל שלו כרצונו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ