![]() |
Estdomain.com - זה הסוף (סיפור RegisterFly)
אהלן ,
שוב סיפור דומה כמו ל-RegisterFly קורה. ספקית דומיינים בעלת יותר מי 250,000 דומיינים רשומים תחתייה נסגרה. בעל החברה של Estdomain.com - גנב כרטיסי אשראי , פרטים מזהים של האנשים, בנוסף זייף דוחות . בעצם הכל התחיל שחברת icann פנתה למנהל החברה לגבי דוחות של החברה ובעצם שהם ענו לחברת icann בשלילה , icann התחילו בחקירה וכל הסיפור התגלה. המנהל הוא תושב אסטוניה והוא נעצר . כל לקוחות Estdomain.com יעברו לחברת resellerclub.com (מה-24 בנובמבר הקרוב) ובעצם מה שמצער שכמעט ואין על מי לסמוך בפרטים איישים שלנו :(. מה אתם חושבים על זה? יש פה עוד לקוחות שלהם ? היו לי שם 2 דומיינים (חח אחת החברות שיש לי שם דומיינים :) ) .. אגב אל תשחקו אותה שצריך לקנות רק בגדודי וחברות מוכרות , החברה הזאת הייתה מוכרת מאוד בחו"ל . ^זה כתבתי לכל החכמולוגים למינהם שאוהבים לשחק אותה "חכמים" |
קראתי את מה שרשמת למטה , ואתה בעצמך הבאת את ההוכחה הכי טובה שאסור לקנות מחברות לא מוכרות, זה נכון שבכך אנו יוצרים מונופול שבו אין מקום לחברות חדשות, אבל זה המצב,לא משתלם לקנות מחברות חדשות.
|
ציטוט:
ספקית דומיינים מאושרת ע"י icann משנת 2004 . אז לא ממש חדשה. |
אני קניתי את הדומיין הבין לאומי שלי בארץ במחיר כפול 4 פעמים אבל הביטחון שלי כפול 400 פעמים.
לא גודי ולא יודי רק http://www.livedns.co.il/TLD.aspx פנוי לרישום מיידי ב-245 ש"ח כולל מע"מ לשנתיים,כן כן זה המחיר אבל שווה כול שקל. המלצה אישית ממני. |
אני קונה את הדומיינים בגודדי, עם ישראכרט WEB, שגם אם הוא רוצה הוא לא יכול לעשות כלום עם הכרטיס אשראי.
-ממליץ לכולם- |
ציטוט:
הסיכוי שהם רמאים גבוהה הרבה יותר מאשר שגודדי רמאים. תקנו מגודדי עם פייפאל - הכי טוב - הכי בטוח. |
ציטוט:
|
טוב חבר'ה רדו מהעניין של חברות אחרות הנושא לא על גדודי עכשיו :/ ..
אגב שמתי לב לטעות שלי עכשיו זה estdomains.com חח רק עכשיו שמתי לב. אבל הכוונה הייתה ל-estdomains.com . מנהלים אשמח עם תשנו את הכותרת ובהודעה הראשית |
ציטוט:
|
אתה צודק...לא לקנות רק בחברות מוכרות.
לקנות רק בגודדי. מי שחוסך 8$ על דומיין, דינו לאבד את הדומיין או לקבל צרות. ואני אומר את זה רק בגלל שבעבר חסכתי 8$ על דומיין וקיבלתי צרות. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ