![]() |
איך לעזאזל זה קרה?! (משהו טוב סופסוף)
שלום ולילה טוב לכל הינשופים =]
אני חזרתי מיציאה וכהרגלי התיישבתי אני המחשב... כל הזמן אני בודק את המיקום של האתר שלי בגוגל תחת המילה העלאת תמונות נדהמתי לגלות שגם בישראלי וגם בעולמי אני נמצא במקום הראשון! אחרי שהתנדנתי כל הזמן בין העמוד הראשון בתוצאה האחרונה והעמוד השני בתוצאה הראשונה! האם כל מה שאני והשותפים שלי עשינו ועושים הגיע סופסוף לתוצאתו או שבמשרדים של גוגל החליטו לצ'פר אותי קצת כי אני שומר על האוזון? הנה תמונה שלא יהיו ספקות: http://www.xcv.co.il/v.php?file=1224053137.jpg |
גם לי זה קרה פעם אחת לכמה שעות האתר שלי קפץ לעמוד הראשון וחזר למקומו הטבעי אין לי שמץ של מושג למה זה קרה =\
|
אצלי אתה מקום ראשון בדף שני :\
יש עלייה ממש ממש משמעותית בכניסות? |
אצלי אתה מקום אחרון.
|
אתה בעמוד השני..
|
מצטער לבאס אותך אבל זה בגלל שאתה מחובר לחשבון בGoogle (כמו Gmail) ולכן זה מראה לך את סדר התוצאות לפי כניסות ולחיצות אחרונות.
אם תתנתק מהחשבון תוכל לראות שאתה במקום שהיית בו. |
חחחחחחחחח זה בגלל שהייתה מחובר לחשבון גוגל, גם לי זה קרה פעם :)
הוא מעלה את האתרים שאתה נכנס אליהם הכי הרבה, אתה רואה כתוב בצד 130 קליקים על האתר שלך, ואיזה 4 על האתר למטה, בגלל זה הוא שם את שלך מקום ראשון, כי בשבילך הוא יותר רלוונטי כנראה. |
אההההההההההההההההההההההההה כוסעחתוקק חח ידעתי שמשהו פה לא בסדר =\
תודה חבר'ס... |
|
את האמת אצלי האתר התנדנד ממש הרבה,
שני אמצע, ראשון אמצע וכו' אני כבר 3 חודשים שומר מקום 9/10 בגוגל ואז שבוע שעבר קפצתי ל7 עכשיו שוב 10(טוב, אולי זה קשור שאין לי דומיין..:P) {המילה היא פיתוח אתרים} |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ