![]() |
בעיה | משחק ישן איטי מאוד
שלום אני לא ממש יודע אם זה מערכת הפעלה או כרטיס מסך.
הבעיה היא שGTA SAN ANDREAS עובד אצלי מאוד מהיר וSIMS 2 די מהיר, אבל הבעיה היא Euro Truck עובד ממש אם תקיעות אפילו שהורדתי תהגדרות לנמוך. וזה משחק ששוקל 200MB ממש צחוק. מה הבעיה פה אתם חושבים? איך אפשר לשפר את ביצועי הכרטיס מסך? הכרטיס מסך שלי הוא: Intel 965 Express (תצחקו של מחשב נייד ;P) |
יכול להיות שאפילו ההגדרות הנמוכות של המשחק הן יותר גבוהות ממה שיש לך,
כרטיס המסך המובנה שיש לך לא יכול להחזיק משחקים כבדים, אני ממליץ לך להחליף אותו. |
ציטוט:
אשמח לשמוע תשובה גם להוסיף לידע שלי :] |
מה זה משנה כמה זה שוקל, אתה יכול להוריד קובץ 15 מגה שיטחן לך את הכרטיס מסך.
ציטוט:
|
ציטוט:
בעוד ש Euro Truck (כמו שאתה יכול לראות לפי האתר הרשמי http://www.eurotrucksimulator.com/index.php) הוא משנת 2007. כך שזה לא כל כך מפתיע שהגדרות של משחק מ-2007 הן יותר גבוהות (אפילו ההגדרות הכי נמוכות) ממה שהמחשב שלו יכול לסחוב. גודל המשחק לא קובע אם המשחק "מיושן" או לא. כך שהטיעון של "לא שוקל יותר מ-200 מגה" לא ממש תקף לדיון הזה |
ראיתי את המשחק אצל חבר שלי שיש לו כרטיס מסך ג'יפורס 8 ובוא נגיד שהגראפיקה בכלל לא משתווה לסימס ולגיטיאי, למשל wheel of steel זה ממש דומה אפשר להגיד אותו הדבר כמו המשחק אירו טארק ועובד אצלי חלק.
|
כנראה יש במשחק בעיה ולא במחשב שלך
|
ציטוט:
בו נגיד ככה, הוא לא דורש יותר ממה שיש לך. אז או שההתקנה לא עברה כמו שצריך או שזה כל כך ישן שהמנוע גם מיושן ולכן עובד בצורה כזו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ