![]() |
[הכרזה] DHost שירותי הוסטינג
שלום לכולם,
אנחנו שמחים להודיע על פתיחת של העסק החדש "DHost" המספקת שירותי איחסון אתרים. אנו מספקים שירותי איחסון אתרים , ריסיילרים ושרתים יעודיים למגזר העסקי והפרטי כאחד. בראש ובראשנה אנו דואגים להתאים את עצמנו לבקשות הלקוחות, להגיש פיתרון מאובטח ובטוח ולשירות הטוב ביותר שאנו יכולים לספק עד 100% שביעות רצון. מבין לקוחותינו המרוצים אפשר למצוא את: - Siz.co.il - Vins.co.il - Nearme.co.il - Teep.co.il - itsuvit.net - ועוד רבים אחרים (אתרים נוספים אפשר למצוא באתר). פירוט חבילות האיחסון שאנו מציעים אפשר למצוא בדף "אחסון אתרים", פירוט על חבילות הריסיילרים שאנו מציעים אפשר למצוא בדף "ריסליירים". ועכשיו רק לקרת הפתיחה 35% הנחה על כל חבילות איחסון האתרים והריסליירים שבאתר! בנוסף לשירותי ההוסטינג אנו מספקים שירותים נוספים כגון: * שירותי גיבוי מידע * רכישת דומיינים * שירותי Co-Location ותיחזוק שרתים * פירט בדף "שירותים נוספים" פרטי יציר קשר להזמנות / שאלות ובירורים, עידו פלאפון: 054-6664803 מסנג'ר: idoad12345@gmail.com אייסיקיו: 464924916 אימייל: admin@dhost.co.il אלירן פלאפון: 050-6325232 מסנג'ר: eliran15@hotmail.com אייסיקיו: 6564679 אימייל: admin@dhost.co.il נשמח לראותכם כחלק מלקוחיתנו, צוות DHost נ.ב חשוב להבהיר שלחברה אין כל קשר או עבר עם בחור בשם 'אדם פונטה'. |
נראה אחלה חברה, עיצוב פשוט יוצא מן הכלל.
שיהיה המון בהצלחה, בהחלט נראה מבטיח ! |
כותבים יקרים,
בואו נצמד לנושא האשכול, הודעות מיותרות נמחקו. |
עיצוב יפה מאוד.
בהצלחה! |
ציטוט:
כמו שאמרתי עיצוב יפה מאוד נראה רציני בהצלחה! |
הרושם הראשוני מצוין (חוץ משם העסק)!
בהצלחה |
התרשמתי לטובה מהעיצוב והתכנות של האתר , אך יש מספר תכנים בעלי שגיות כתיב / איות .. הייתי ממליץ לעבור עליהם :)
|
ציטוט:
ותודה לכולם על התגובות |קורץ| ולגבי השם - שם צריך לרכוש ואנחנו מאמנים שנצליח לרכוש שם טוב של חברה אמינה ומקצועית. ולא נפתח יותר את הנושא כי ההודעות ימחקו :-) |
אוקי אני יתחיל את זה ככה,
אני מכיר גם את אלירן וגם את עידו. שני אנשים מקצועיים, אמינים, ופשוט אי אפשר לתאר איזה עבודה הם עושים. פשוט עשר רמות מעל כולם אנשים באמת תותחים שיהיה לכם רק בהצלחה.!!!! מומלץ בחום אין דברים כאלה בשום מקום |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ