![]() |
c#?java?
שלום,
אני כרגע בהתלבטות קלה, מה עדיף ללמוד java או c#? [לבגרות מדעי המחשב, ולחיים בכלל] בעיקרון אני חושב שיותר כדאי c# מה אתם אומרים? בכ"מ יש ספר מומלץ ללמוד את כל אחד מהשפות הנ"ל?[שוב, כרגע לבגרות..] |
JAVA לדעתי יותר משתמשים ...
כל המשחקי רשת במחשב, משחקי פלאפונים ו C זה נראה לי כל המשחקי מחשב על דיסקים ... |
C# יותר שימושי...
|
וספרים?
|
JAVA. בסופו של דבר היא מתאימה לכל מערכת הפעלה שמשתמשים בה כיום באמצעות קומפיילר מתאים.
כל הממירים של יס והוט מבוססים JAVA, אפשר לפתח איתה המון דברים. היא לא #C. #C שימושית, אבל הרבה פחות קלה ליישום על כל מכשיר אלקטרוני כמו JAVA. אני מניח שהבנת את הנקודה שלי. בהצלחה !! |
אני הייתי ממליץ לך , בהנחה שאתה לא הולך לשוק העבודה כרגע, ללכת על C# , ב JAVA המון כמו ב C++ אתה צריך לייבא ואני מוצא אותה פחות מתאימה
ליישומי ווינדוס , תשב על C# או אם בא לך להתפרע אז על C++.NET ותלמד חזק , כשתגיע להתעסק עם JAVA יהיה לך יותר קל ותתמצא בה בקלות.. |
בתור אחד שעובד בתחום בהייטק, שתי השפות הללו מאוד מאוד מאוד חזקות בשוק העבודה ובכלל!
אני באופן אישי מאהבה, הקלילות והיופי שבעבודה מעדיף C# אבל קח בחשבון שC# הוא למערכות ווינדוס בלבד בעוד ג'אווה תומכת גם בלינוקס שזה ייתרון. לא משנה מה תלמד לעבוד משפה לשפה יהיה לך קל זה בסך הכל SYNTAX. בהצלחה |
#C יותר שימושי , ויותר מתקדם..
|
אוקי
החלטתי c# ספר טוב? |
c# & .net מדריך מקצועי ומקיף לשפת c# ולמערכת .net
אז ככה, מדריך מעולה,ספר בן 655 עמודים. הספר מסביר על c# בכללי ויורד על לעומקי תכנות מונחה עצמים. הספר מסביר גם על דרך פעולת c# וכו'. כמו כן דרך הספר ניתן ללמוד asp.net (כלול בספר), ושילוב מסדים וכו'. ספר מ-ו-מ-ל-ץ. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ