![]() |
איזה גיטרה עדיף?
אהלן,
אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן בגיטרה.. גיטרה רגילה ואני לא יודע במה לבחור... רגילה,אקוסטית,סגנון ספרדי כזה , ויש משהו אמרקיאי מה נשמע יותר יפה? אני לא אוהב צליל כזה שקט כמו של בכי משהו בעל צליל יפה ונעים לשמיעה.. אשמח לקבל אפילו קישור לגיטרה מסוימת (תקציב עד 500 שקל) האם אוכל למצוא גם בתקציב הזה משהו טוב למתחיל (?) |
אם יש לך חנות באזור מגוריך,הכי טוב.. בדרך כלל המחירים שם הכי נוחים..
אם לא,בחר מכלי זמר את המונטנה ב300 שח,גיטרה (קלאסית) נהדרת למתחילים! אם תאהב את זה תעבור לחשמלית,ואז זה נושא לאשכול אחר.. בהצלחה! |
אני מציע לך להתחיל קודם עם גיטרה קלאסית כי זה בעצם הבסיס והמחירים נעים בין 200-600 ש"ח ..
ואחרי שתמצה את הקלאסית תעבור לאקוסטית או חשמלית תלוי בתקציב שלך :D כי בעצם הגטרה הקלאסית היא הגיטרה הכי קשה (תקנו אותי אם אני טועה) אז כדאי שתתחיל עם זה ותיתקדם הלאה...:) |
כמו שידידי Light אמר גם אני התחלתי פעם עם מונטנה ה300 ומשו..
אם אתה רק מתחיל תתחיל איתה היא טובה ונוחה למתחילים.. אחרי שתנגן כבר שנה \ קצת יותר אתה תבין בתחום אז תקנה חשמלית (פנדר) לדעתי הכי טובה נוחה ולא יקרה. |
אני אישית אוהב את הקלאסיות...
|
ציטוט:
אני רוצה לא לפי טעם שלכם אלה מה אתם חושבים לפי הצליל יותר טוב.. |
תקשיב עם אתה רק מתחיל ורוצה ללמוד לך תיקנה את הקלאסית הפשוטה ב 300 שקל ותתחיל ללמוד את הבסיס (מבחינת צליל יש לה צצליל נחמד).
אבל הכי חשוב שתתחיל עם קלאסית לא עם אקוסטית ולא עם חשמלית ולא שום דבר אחר ככה אתה תתקדם בצורה הטובה ביותר =] רותם בוא אני יתקן אותך קלאסית זאת הגיטרה הכי קלה לנגן יש לה מיתרי פלסטיק. עם תתחיל ישר עם אקוסטית זה יקרע לך את העצבאות כי אלה מיתרי ברזל ביגלל זה מתחילים עם קלאסית כדי שהעור לאט לאט יתחזק ואז עוברים לאקוסטית ולכל השאר :-) . |
ציטוט:
נכון אתה צודק לגבי העניין עם האצבעות אבל אני התכוונתי שיותר קשה לנגן על גיטרה קלאסית מהבחינה של אקוורדים וכו..(ושוב לא בטוח בזה) ולכן כמעט כל האנשים שאני מכיר מתחילים קודם עם קלאסית (ולא בגלל המייתרים של האקוסטית) בכל מקרה אני מייעץ לך (פותח האשכול) שתתחיל בקטן ותיתקדם אט אט על עבר החשמלית (או האקוסטית) :] |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ