![]() |
ביקורת - התחלתי ללמוד וחתכתי עיצוב
התחלתי ללמוד HTML + CSS ועכשיו ניסיתי לקחת עיצוב PSD ולחתוך אותו ולשמור אותו כקובץ HTML.
דוגמא כאן לחיתוך: ww w.buyweb .co .il וזה הורדה ל-PSD(חינמי)+הקבצים שחתכתי: ww w.buyweb .co .il / warcraft.rar (אני חדש אז אני לא יכול לפרסם קישורים - תורידו רווחים) כמו שאתם רואים אחרי שחתכתי את העיצוב ושמרתי בקובץ html נשמר לי קוד מקור עם טבלאות. אמרו לי להשתמש ב-Div ולא בטבלאות, אז תנו לי הערות והצעות איך אני מחליף את הטבלאות ל-Div.. תנו לי ביקורת כללית גם על החיתוך וכל מה שעולה לכם לראש שיעזור לי להמשיך מכאן. תודה . |
זה כבר ניהיה קטע של פורום תכנות
אתה צריך להרכיב ממש את העיצוב ולא לעשות בפוטושופ שמור כאתר ולחתוך זהו .. יש לך אתר לקחת דיו ולהלביש עליו תמונה ותמונה להשתמש ב css תריץ חיפוש בפורום ובגוגל יש מיליון ו ......... מלאא חח מדריכים .. דוגמאות ל divim www.sharon-zrian.net/mizrahitclub תעשה קוד מקור ותראה .. איך זה עובד .. בהצלחה :) |
לא מציע לך להסתבך עם זה.
תלמד לתכנת עם DIV הכי מקצועי. |
|
ציטוט:
|
לא זז
|
זה חשוב שתלמד להוציא עיצוב שחתוך בצורה תקינה.
תמצא מדריך שמדבר גם על שגיאות W3 בכדי לתקן אותם. בהצלחה |
ציטוט:
האתר צריך להראות טוב בפיירפוקס ואקספלורר- על שגיאות W3 לאף אחד לא אכפת! ( אדם רגיל שלא מבין בזה). |
חשיבות W3
ציטוט:
ובצדק. יש חשיבות לכך ואני ממליץ לך לתת ללקוח את הטוב ביותר מכל הבחינות כולל תיקון שגיאות W3 |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ