![]() |
חושב על קניית מחשב,מפרט שאהבתי.
יכול להיות שאני אקנה מחשב,
אממ-יש לי תקציב 6000 ש"ח. Athlon™64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE לוח אם:GIGABYTE K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E) DDR 400 1GB 400MHz Corsair (Value) CL2.5 (512X2) הארדיסק:WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיס מסך:Sapphire (ATI) Radeon X800 GTO 256MB DDR III, PCI-E כרטיס קול:5.1 channel audio-out S/PDIF צורב:DVD Recorders DVD±RW x16 Dual x4 ציוד רשתות:On Board 1000 מארז:2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Blue מקלדת:2 Lang. עכבר:MOUSE PS2 + roll רמקולים:400 W מחיר:5925 ש"ח, בלי מסך. אני רוצה להגיע ל6000 ש"ח,אך שזה יכלול מסך ראוי. וכמה שפחות להשקיע ברמקולים(לא הכרחי בכלל),ולא להשקיע במארז ולא בעכבר. |
?
מישהו תגובות, הצעות? שיפור? משהו... |
לא כל כך הבנתי מה הבעיה... יש לך מפרט שלם עם מחיר אבל בלי מסך ואתה רוצה להתאים למסך... תחליף את המעבד לאחד שעולה פחות בדיוק בכמה שהמסך שאתה רוצה עולה...
|
ציטוט:
מקלדת ועבר לא שמעתי עליהם בחיים ובנוסף אני חושב שיש לך כבר אז אתה יכול להוריד אותם רמקולים פשוטים אך תסתפק בהם מעבד בזבזני קח 3800 צורב DVD של איזו חברה ? לא נראה לי שאתה צריך קורסיר אתה יכול סמסונג שיעשה את העבודה איזה מסך אתה רוצה LCD ? CRT ? ולמה ישמש המחשב ? (משחקים עבודות גרפיות) תתחדש :) |
לדעתי אתה חייב להוסיף זכרוןן
זה מחשב די חזק עם מעבד חזק אז תוסיף זכרון ותשקיע עוד טיפה :] |
המחשב אמממ..
גם למשחקים וגם לעבודות גרפיות(בקטנה). אני חושב שהזיכרון מספיק,160 GB זה די והותר. בכל מקרה איך אני יכול להגיע לסכום של 6000 בלי לשנות מעבד, כל השאר ניתן לשינוי. |
לפי המפרט הבנתי שהמחשב מיועד יותר למשחקים...
הייתי מציע לך רק לחסוך בכרטיס הקול כי לפי דעתי זהו פרט דיי שולי [במיוחד שראיתי שברמקולים אתה לא ממש מעוניין להשקיע]. אני בטוח שעל לוח האם שקנית יש אחלה כרטיס קול שמספיק לך. [AC97 סביר להניח..] תחסוך את הכסף שלו למסך עד כמה שזה לא משמעותי לעומת המחיר של מסך, עדיף שיהיה עוד כמה שקלים בצד שיעזרו. |
אני תומך במה שרשמו כאן,
המעבד אם לא לקידוד אתה יכול לקחת את ה-3800, לא תרגיש בהבדל! ולגביי הכרטיס קול, מה שאמר זה שמעליי צודק לחלוטין...! |
מסך כבר אני לא צריך:P
אני אקח את המסך השטוח החדש של אמא שלי cmv:). אמממ- האם אפשר להשיג את כל החלקים האלה ביחד שכתבתי למעלה במחיר יותר נמוך מ5925? ומה דעתך על ksp ? |
למה למה למה למה למה
לעזאזל אתה צריך לוח SLI אם אתה משתמש ב-ATI??????????????????????? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ