הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   מאמר חדש שכתבתי לאתר (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=65478)

ILDigital 23-07-08 00:45

מאמר חדש שכתבתי לאתר

מה האייסי שלך?
את האמת, זה כבר לא חדש, האינטרנט הפך בימינו לצומת היכרויות אחת גדולה, מעין כפר גלובלי שהפך במהרה לאתר היכרויות אחד גדול, כיום, אין בן נוער שאין לו תוכנת מסרים כגון אייסיקיו או מסנג'ר, ולמחצית מהם יש גם מנוי ברשתות חברתיות כגון הפייסבוק וכל היוצא מאלו, איך קרה שבמהרה הפכנו מדור האשל עם החוט לדור הסלולארי והאינטרנט? רבים מאנשי הדור החדש משתמשים באותם הדרכים ליצירת קשרים מעבר לידידות, ואפילו קשרים רומנטיים ואיך לא, גם נישואים כדת היהודית יוצאים משם במאמר זה תוכלו לראות את יתרונות השיטה החדשה והמופלאה של הכרת אנשים דרך קו טלפון, שאולי לא מחובר למקום הנכון, אך הוא עושה דברים נפלאים.

הכול התחיל לפני כ 5 שנים, איי שם בשנת 2003 היה זה תקופה שבין מודרניות חסרת מעצורים ובין תקופת השלוחה של 1990, אז למעשה נכנסה גרסא חדשה של תוכנת מסרים מיידים, כן אני מתכוון לתוכנה הנפוצה- Icq. התוכנה הזו שינתה חייהם של גולשים רבים, מעתה ואילך היה אפשר לשמור על קשר עם חברים וותיקים, ידידים ואפילו להכיר אנשים חדשים, כל זאת ללא תשלום וללא דרישה לידע מוקדם, במהרה התוכנה הזו עלתה על הסוס ומיליוני אנשים מרחבי העולם התחילו את השימוש בה, ידוע לכולנו את החשיבות של התוכנה הזו, מי היה מוותר עלייה כיום, ואני מתכוון במיוחד לכל בני הנוער שבנינו, אט אט אחרי התוכנה השתלבו להם כל הרשות החברתיות ברחבי האינטרנט הישראלי, ראשית הוקם אתר "שעת השין" ולאחר מכן יצאו להם עוד עשרות אתרים כאלו בדוגמת "שוקס" "ושאו מי" שהם בעצם הגרסא הישראלית לFacebook המוכר והאהוב,
כל אלו למעשה הפכו את האינטרנט למעין כפר גלובלי ענק להיכרויות ושיתוף דעות.
כמובן נציין שלכל סוג של אמצעי להכרת אנשים דרך האינטרנט יש תפקיד אחר וסגנון שונה, למשל לאתרים כגון ל- Facebook יש דרך אחרת לניצול ההכרות, הם פועלים על עיקרון של פתיחת דף אינטרנט לכל דבר בעל אפשרויות מגוונות ובחירת עיצוב מתאים ולהצגתם לשאר משתמשי הרשת, כך יווצרו קשרים וחברויות בין משתמשי הרשת להבדיל מחברם הטוב- הצ'אט שהוא למעשה מהווה פריצת דרך בתחום הכרת האנשים דרך האינטרנט, דרך הצ'אט תוכל להתחבר למשתמש הנראה ביותר בעינייך ופשוט לשוחח איתו ללא שום התחייבות לצד ב', בצ'אטים בחדישים יותר כוללת גם האפשרות של שליחת תמונה או מסמך, על מנת לשתף אחד את השני בתמונות הנמען או המוען או על מנת לשתף רעיונות ותחביבים, ועכשיו כמובן נעבור לאמצעי השלישי והמוכר ביותר,- תוכנות המסרים המיידים, אלו התוכנות הנפוצות ביותר והבולטים ביותר מביניהם אם ה- מסנג'ר – Messenger וכמובן האיסיקיו- Icq, התוכנות האלו פועלות על מנת להטיב יותר עם הנמען והמוען עם אותן התוכנות תוכל לדשדש בפרטים של איש קשר, לשתף אותו בתמונות, לראות אחד את השני על ידי מצלמת אינטרנט וכדומה, אלו למעשה מה שמעניקות אותן התוכנות ונותן להם יתרון על פני אתרים, צ'אטים ורשתות חברתיות.

דיקטטורה? לא בבית ספרנו
רשתות חברתיות בימינו מעודדות כמו כן גם הליך חשוב בדמוקרטיה ובזכויות האדם- חופש הביטוי, החופש ליצור ולשתף וכמובן החופש להתאגד, זה מה שלמעשה הופך את הכפר הגלובלי למקום חמים יותר ותומך יותר. למעשה רשתות חברתיות מעניקות את הזכויות שאיתם נולד האדם אך עם שינוי אחד קטן- דרך קו טלפון ומודם.

מדוע באמת כדאי לי להצטרף?
כמובן שהאיכות והנוחות, תיראו את אותם האמצעים הפועלים באינטרנט כפאב אחד ענק, מקום להיכרויות אנשים מכל הסוגים ומכל המינים, כל מה שעליך למשל לעשות הוא לבחור את האיש המתאים ביותר בשבילך ופשוט להתחיל לדבר, פשוט וקל, כמו כן הנוחות מהווה פה חלק מכריע מן העניין, מה יותר טוב מלהכיר אנשים דרך ישיבה על הכורסא או כיסא המחשב, שפוט וקל ללא שום בעיה, חלק כלכלי? ענית בדיוק על השאלה, זה חינם לגמרי, לא תצטרך להוציא שקל שחוק אחד והכי חשוב- לא תצטרך ידע מוקדם וגם אם כן? באינטרנט יועמדו להם אלפי מדריכים בנושא.

amirs_5 23-07-08 01:15

נהנתי לקרוא,
ד"א, הגרסא הישראלית פייסבוק זה המקושרים..

ILDigital 23-07-08 11:08

תודה רבה אמיר
וכן אני יודע שהתבלבלתי בין השוקס למקושרים, אבל זה בר תיקון.

תודה לך =]

Rom 23-07-08 11:34

מאמר יפה, אבל לא חידש לי כלום.
בדרך כלל מאמר אמור ללמד משהו חדש, להוסיף ידע.
פה זה לא ממש קרה..

x-ray 23-07-08 12:39

על מה אתה רוצה לקבל ביקורת?

dvirhazout 23-07-08 12:54

מאמר יפה.
אני משום מה לא מאמין בהיכרות רומנטית דרך האינטרנט.. נראה לי טיפשי לתקשר דרך האינטרנט עם חברה שלי או משהו כזה.. למרות שאני לא פוסל כלום, לא נראה לי שאני אכיר מישהי דרך האינטרנט לקשר רומנטי.

mayden 23-07-08 16:04

לאיזה אתר כתבת את זה?

לא הצלחתי להבין מה מהות המאמר. כעיקרון אתה לא מחדש כאן כלום ולא מעביר ביקורת.

Panda 23-07-08 17:43

אחי אל תתחיל עם זה.. בעוד כמה שנים יתחילו לראות את המאמרים האלו שלך בשיעורי לשון בבתי ספר..

VoyaAGe 23-07-08 21:01

תוסיף שצמד האותיות ICQ זה
i seek you

daMn 23-07-08 23:09

זה נראה כמו סיכום שהמורה ביקשה לסכם על רשתות חברתיות או משהו כזה..
אני לא יודע אם ניסית בכלל אבל אני לא מוצא פה שום ביקורות על משהו או מישהו :\

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:33.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ