הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   אגרת הטלויזיה (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=64579)

stuk 28-06-08 23:36

אגרת הטלויזיה

אגרת הטלויזיה עומדת כיום על סכום של 350 שקלים.
בחישוב מהיר 350 שקל *2,285,000 משפחות בישראל בערך = 800,000,000 שקלים.
זה התקציב השנתי של הערוץ הראשון.

מהתקציב הזה רוב האנשים לא רואים אפילו חצי אגורה, בגלל שרוב האנשים בארץ כבר בעלי ערוצים בלווין או בכבלים, אין להם שום צורך בערוץ ממשלתי, ואינם צופים בו.
עצם אי הצפייה בערוץ מתגברת בגלל חוסר תכנים מעניינים ואיכותיים בערוץ.
איכות הערוץ עצמו מבחינה גרפית היא ירודה ביותר, התוכניות מועברות באיכות גרפית מאוד נמוכה, וצבעים מוזרים ביותר.
בHOT ובYES, אשר אלו הם נותני שירות של ערוצי טלויזיה ברמת איכות מאוד גבוהה יחסית, בהשוואה לערוצי הסרטים שהם ערוצים במנוהלים ישירות על ידי נותני השירות, איכות השידור של הערוץ היא פשוט מגוכחת ולא ניתנת לצפייה.

אך למרות כל אלה, האגרה שמדינת ישראל אוספת מאזרחי ישראל עדיין חוקית, ועדיין נאספת.

אני בעד ביטול האגרה כליל.
ואם מישהו תומך בי הוא יכול לחתום על העצומה באתר:
http://www.atzuma.co.il/petition/stuk/1

היעד הינו אלף איש, אך מטרת העצומה לעודד את עוררות הציבור לכך שנגנב ממנו כסף שהיה יכול לשמש למטרות הרבה יותר טובות, כגון העלאת תקציב החינוך בישראל, למען הנאתנו ממדינתו.
תפרסמו את העצומה הזאת ותעבירו לכמה שיותר אנשים.
המדינה גונבת מייתנו כסף באופן חוקי, על מה שאנחנו בכלל לא רוצים.
אל תרימו ידיים לגניבת הכסף הזאת, תילחמו בזה.

Daniel 28-06-08 23:45

נו, אל תחזרו לקטע הזה, אתה חושב שלממשלה תשנה, מעצומה, שנפתחה בפותח עצומות חינמי, שבו חתומים 1,000,000 אנשים, ואפילו יותר?

stuk 28-06-08 23:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MasterT (פרסם 645852)
נו, אל תחזרו לקטע הזה, אתה חושב שלממשלה תשנה, מעצומה, שנפתחה בפותח עצומות חינמי, שבו חתומים 1,000,000 אנשים, ואפילו יותר?

זהו תחילתו של מאבק.
עצומה זאת נועדה לעורר את תשומת לב הציבור, ולהראות שלאנשים כן אכפט והם לא מקבלים את המצב כגזרה מאלוהים.
אני מתכוון להצעיד הפגנה מול משרדי הממשלה ומשרדי רשות השידור, שתוביל להעלאת מודעות הציבור עוד יותר שבעיה זאת ניתנת לפתרון.

Striker 29-06-08 00:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי stuk (פרסם 645853)
זהו תחילתו של מאבק.
עצומה זאת נועדה לעורר את תשומת לב הציבור, ולהראות שלאנשים כן אכפט והם לא מקבלים את המצב כגזרה מאלוהים.
אני מתכוון להצעיד הפגנה מול משרדי הממשלה ומשרדי רשות השידור, שתוביל להעלאת מודעות הציבור עוד יותר שבעיה זאת ניתנת לפתרון.

לא מעורר שום ציבור , כל העניין שגם אם אף אחד לא רואה את זה יש שמה כל מיני אנשים שעובדים בעבודה שלהם 20-30 שנה ואי אפשר סתם לפטר את כולם.

ד"א העצומה הזאת שווה ל*** כי גם הפרטים לא מלאים ולכן החתימות לא נחשבות וגם כי הקהל יעד שחותם בפועל הוא צעירים ולא בעלי המשפחות שמשלמים את אותה האגרה.

taikaish 29-06-08 00:08

אתה באמת חושב שכל משפחה בישראל משלמת את זה?
תוריד את אלו שאין להם טלוויזיה, תוריד את אלו שלא משלמים כי לא בא להם (ויש המון).
אין שם כ"כ הרבה כסף, וגם על מה שכן יש - עצומה לא תעזור. בכלל.

Dima 29-06-08 00:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי stuk (פרסם 645853)
זהו תחילתו של מאבק.

עצומה זאת נועדה כדי לנסות ולצבור פופלאריות על נושא כאוב וידוע.
אתה לא מצפה לשנות את העולם עם עצומה חינמית, נכון?

FreshServ.Net 29-06-08 00:38

מישהו שאל את עצמו פעם, למה בעצם הערוץ ממשיך לפעול? מה הסיבות אותן נותנת הממשלה להמשך הפעלת הערוץ?

בנינו? אני לא אהיה מופתע אם עוד כמה שנים, בתוכנית סטייל שידור חוקר, יפרסמו שכל הכספים הלכו לאיזה מישהו/ארגון ולאו דווקא באמת למטרת תפעול הערוץ...

בכל מקרה, ראיתם פעם את הסיבות אותן תרצה הממשלה לקיום הערוץ?

CSite.co.il 29-06-08 01:06

נו באמת, ונראה לכם שכל ה2 מליון האלה משלמים? בספק אם חצי מהם..

stuk 29-06-08 03:11

עצומה הינה תמיד חינמית, עצם העובדה שעצומה זאת הינה מקוונת רק מועילה למען הפסקת קריתת יערות גשם שיבוזבזו למען הנייר שידרש בשביל עצומה על נייר.
עצומה זו נועדה לעורר את הציבור בחזרה לדיבור על הנושא.
עצם העובדה שרבים מגיבים על כך, ולרבים זה מפריע רק מראה עד כמה שהנושא הזה רציני.

תקציב הערוץ הינו באמת בסביבות ה800 מיליון ש"ח, ובישראל יש הרבה יותר מ2 מיליון משפחות.

עצומה זאת אינה נועדה לצבור פופולריות כשלעצמה, אלה להעלות את נושא השיח הציבורי מסביב לנושא.

קהל היעד שחותם על העצומה, הינו קהל היעד שזה מעניין אותו, אני מנסה לסנן ולמחוק את כל הרשומות אשר אינן אמיתיות ואינן מתאימות.
כל הרשומים רשמו כתובת אימייל תקנית, והגיונית.

בנוסף לכך, זהו תחילתו של המאבק שמתחיל עכשיו.
לי נמאס מהאגרה המטופשת הזאת, ועוד יותר נמאס לי מערוץ שרוב הציבור לא צופה בו, אבל רוב הציבור משלם עליו.
אם אתם רוצים לשלם 350 שקל על משהו שאתם לא נהנים ממנו, ולא מקבלים ממנו שום דבר, אולי תשלמו גם לי 350 שקל? אני צריך מכונית חדשה.
אם אני הייתי מתכוון לשלם 350 שקל על משהו, אז הייתי משלם את זה לתקציב של מערכת החינוך שלנו, כדי להפוך אותו למקום שבאמת ניתן ללמוד בו משהו, ולא סתם מערכת משומנת להוצאת ציונים.

בנוסף לכך השוק מוצף במשרות עבודה פנויות, ואני בטוח שבמקום שמספר מצומצם של עובדים ברשות השידור יקבל את רוב הכסף מהאגרה שנאספה, הכסף הזה יועבר לדברים שבאמת דרוש בהם כסף יותר מכל.
על כן לא באמת אכפט לי ממישהו שחיי על הגב שלי עד עכשיו, יפסיק לעשות זאת. ההפך הוא הנכון, אני רוצה להפסיק את כל ההתעשרות על גבי הגב שלי.
זה לא נכון לא ישר ולא מוביל לשום מקום טוב.
תקציב של 800 מיליון ש"ח שיילך למערכת החינוך או למערכת הבריאות יהווה כבונוס וכתקציב אשר יפתח שערים לדברים אשר לו היינו יכולים לעשות ולהשיג בלעדיו.
בנוסף לכך בזמן חקירתי לגבי תהליך פיזור הכספים ברשות השידור, הבנתי ש80% מכספי רשות השידור מופנים כסחר עתק לעובדים בערוץ.
כך שכמעט לכל העובדים בערוץ יש משכורת של 38,000 ש"ח.
למרות שהערוץ היה כיביכול לשמש כבסיס ובמה ליצירות ישראליות חדשות, הערוץ לא תומך בשום צורה בפיתוח יצירות חדשות ולא מפתח יצירות חדשות משלו.

להלן ציטוט מתוך כתבה של דורון צברי:
ציטוט:

אם זה החוק, למה הרשות לא משקיעה בסרטי קולנוע ולא מפיקה סדרות דרמה, דרמות בודדות, וסרטים תיעודיים? כי אין לה כסף. למה אין לה כסף? כי רוב הכסף הולך על מנגנון מסואב ומנופח. עד כמה מסואב ומנופח? הנה כמה מספרים פשוטים שיבהירו את העניין:

1) כאמור, תקציב רשות השידור עומד על 930 מיליון שקל.

2) ע"פ דו"ח ורדי 84 אחוז (!) מתקציב הרשות מופנה להוצאות שכר וכוח אדם.

3) ע"פ הדו"ח האחרון (2002) של הממונה על השכר באוצר למעלה מ-200 (!) בכירים ברשות השידור מרוויחים שכר של יותר מ- 38,000 ש"ח בחודש.

4) לצורך שידור ההגרלה השבועית של מפעל הפיס משתמשת הרשות בניידת שידור (במקום סיב אופטי) ו- 25 (!) טכנאים. למרות ששידור ההגרלה אורך רק 6 דקות מקבל כל אחד מהטכנאים הללו שכר של 8 שעות עבודה בתעריף שעות נוספות של 150 אחוז...
לחצו כאן כדי לעבור לכתבה המלאה

עמרי שוסטר 29-06-08 06:33

גילתם את אמריקה, אה?
רשות השידור היא מחלבת כסף. יש להם פרה, אז למה לא לחלוב?
אני אישית לא רואה איך רשות השידור פתאום תחדל להתקיים, כי כמו שציינו מקודם, מדובר בממשלה שלנו. מי יושב ברשות השידור? קשישים חסרי כישורים החולבים את האזרחים הפשוטים. למה? כי הם יכולים.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:18.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ