![]() |
אתר העלאות חדש
שלום לכולם,העלנו לניסיון את מערכת העלאת הקבצים של אתר The Arena, העיצוב והקידוד לא מושלמים כרגע אך המערכת פועלת ותקינה לחלוטין.
הכתובת היא http://upload.d-arena.com מקווה שתשתמשו במערכת ותמצלו אותה :) תודה לחברת dfx.co.il שמאחסנת אותנו על שרתיה! |
העיצוב קצת... איך לומר את זה? נראה כאילו שחלקו עשוי בצייר.
|
העיצוב זמני...
בקרוב יהיה עיצוב חדש.... העיקר היא המערכת עצמה! מחפשים איכות של ההעלאה ולא של העיצוב.. :) |
לא ניתן להעלות קבצים מעל 2 מגה, צריך לערוך את קבצי השרת.
עיצוב מזעזע. גם ההעלאה עצמה לא הכי נוחה. טעון שיפור. |
ראר,אפשר להעלות מעל 2 מגה...בדקתי הרגע...
והעיצוב ישונה... :) |
אמ...נחמד יש לי גם את זה
זה איזה אחד שחילק את זה בחינם;) אני לא הולך לפתוח כי יש מספיק ומה הקטע? נגיד ראר וכל כאלה זה הולך מהיר לעומת מה שפורסם פה זה לקח פי 2 זמן |
ציטוט:
2 מגה בדיוק אולי אפשר, גם קצת יותר. נסה קובץ של 3 מגה. ועוד משהו, מה עם דומיין? אתה מצפה שאנשים מחוץ לפורום יכנסו בלי דומיין? |
אממ מישהו נוסף נתקל בבעיה הזאת..?
וראר,המערכת היא לא הדבר המרכזי,היא פשוט נועדה לגולשי הפורום שלי שירצו לאחסן את קבציהם על שרת בטוח ומידה והם יצטרכו אותם יוכלו לפות אלי ישירות... המערכת לא באה להתחרות בך או בלאודינג.. (לפחות לא בשלב הזה ;) ) |
אין יותר מדי מה לחדש באתרים מסוג זה: אתה מעלה קובץ ומקבל קישור.
אני חושב ש-imageshack.us עושים את זה הכי טוב. חוץ מזה, הם גם מציעים תוכניות למחשב להעלאה נוחה. הייתי ממליץ לך לצרף status bar או איך שזה לא נקרא. מאוד לא נעים להעלאות קובץ במשך 10 דקות בלי לדעת איפה אתה נמצא. |
אי אפשר להעלות מהדפדפן FF
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ