![]() |
רשמית: גרנט פוטר מתפקידו כמאמן צ'לסי
עכשיו זה סופי: מאמן צ'לסי סיים את עבודתו רק 3 ימים מאז ההפסד בגמר הצ'מפיונס ליונייטד. היו"ר, ברוס באק: "עונה מעולה, אבל אנחנו מאוכזבים" .
עכשיו תגידו לי , הם נורמליים ?! פשוט בושה המועדון הזה - בושה! לכתבה המלאה: http://www.one.co.il/Article/116613.html |
הושקע כ"כ הרבה כסף בצ'לסי והיא לא זכתה בשום תואר העונה. הכל כמעט.
|
ציטוט:
יאללה מנצ'סטר! בכל אופן בושה מה שעשו לו שם..., כמעט והם עפו משלב הבתים הראשון בליגת אלופות והוא הוביל אותם לגמר ליגת אלופות והם הפסידו רק בפנדלים! אלכס פרגוסון אפילו אמר שעל מה שגרנט עשה בצ'לסי היו צריכים להביא לו חוזה ולא לשים שמועות שהוא יפוטר. |
|
יוצא משם אחרי כמה חודשי עבודה עם 5 מיליון ליש"ט!!! אמן עליי כזה ג'וב.
הוא עשה אחלה עבודה בצ'לסי.. חבל שפיטרו אותו. |
ציטוט:
ככה שזה 7.5 מיליון ליש"ט. |
לגרנט היה חסר טיפה של מזל בכל תחרות (3 פעמים)
|
ציטוט:
בכל מקרה משהו לדעתי קצת מסריח או שאברמוביץ היה חייב לו משהו בדרך כלשהי או שהוא אוהב לשפוך כסף על זבל ושטויות... כי בסופו של דבר היו תוצאות מצד גרנט ועצם הכנסתו לצלסי הכניסה את צלסי ואותו הרבה מאוד לעיתונות הבריטית. עצרו את השידורים ב SKY (רשת שידור בריטית גדולה) רק כדי לדווח שגרנט פוטר |Rolleyes| ככה שאני לא מבין מאיפה ההחלטה הזו באה. |
עזבו אותך .אברמוביץ מתחילת העונה רצה לפטר אותו .אני בטוח ב 100% שגם אם הוא היה לוקח תואר עדיין היו מפטרים אותו
עכשיו אין לכם מה לדאוג לו . אני בטוח שיש מספיק קבוצות בעולם שלמדו להכיר את התחת של אברם . |
אני מאמין שזאת רק ההתחלה של אברם גראנט, אני חושב שהוא יגיע רחוק יותר.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ