![]() |
תחרות קידום אתרים של פורום הוסטס החלה !
שלום לכל חברי פורום הוסטס,
ברצוננו להציג בפניכם תחרות קידום אתרים חדשה מבית Hosts.co.il. התחרות מנוהלת על ידי הנהלת הפורום ותחל ב5 במאי. כמו כן, התחרות תערך במנוע החיפוש Google.co.il. התחרות תסתיים ב5 בנובמבר. מילת החיפוש : SEO4HOSTS כיצד ומדוע להשתתף בתחרות? תחרות קידום אתרים נועדה לעודד מקדמים צעירים ולמשוך אחרים אל התחום. בנוסף, כל מקדם מוזמן להעשיר את הידע שלו בעזרת פינת הטיפים שתעלה מדי שבועיים בפורום. כמו כן, המקדמים שיגיעו לתוצאות הטובות ביותר יזכו בפרסים. כל מי שנרשם בנושא הקודם יכול להשתתף בתחרות, כל מה שצריך זה לפתוח דף ולהתחיל לקדם אותו במנוע החיפוש גוגל הישראלי במילת המפתח שנבחרה ולנסות להגיע למקום הטוב ביותר. חוקי התחרות
פרסים לזוכים מקום ראשון - ריסיילר 2GB תעבורה 250GB ללא שום הגבלה בשמות מתחם ומסדי נתונים. לתקופה של חצי שנה. מקום שני - אחסון 700MB תעבורה 100GB ללא שום הגבלה בשמות מתחם ומסדי נתונים. לתקופה של 3 חודשים. מקום שלישי - אחסון 400MB תעבורה 50GB ללא שום הגבלה בשמות מתחם ומסדי נתונים. לתקופה של 3 חודשים. הפרסים מאת - www.Line-Serv.co.il מקומות 1-10 דרגת Winners בפורום הוסטס לתקופה של חודשיים. כל מי שנרשם בנושא הקודם, נא לציין את כתובת הדומיין שלו אך ורק כאן ! בהצלחה, מנהלי פורום קידום ושיווק אתרים ;P |
seo4host.info
שלי.. העלו את המחיר גודדי.. לא נורא.. |
מכיוון שאין חוק נגד 2 דומיינים...
http://www.seo4hosts.info seo4hosts http://www.seo4hosts.com seo4hosts |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני משתתף פעם אחת, לא כתוב בחוקים הגבלה על כמות דומיינים.... |
למה המילת קידום באנגלית לגוגל ישראל?
בכל מקרה הנה האתר שלי seo4hosts שיהיה לכולם בהצלחה! ושהטוב ביותר ינצח. |
HOSTS4SEO.INFO שלי.
אממ שאלה , למה גם מקומות 1-3 לא מקבלים דרגת Winner? ( הם ניצחו בעצם ). |
www.seoforhosts.info
בהצלחה לכולם :) |
ציטוט:
עזוב שניה את החוקים (בלי קשר לזה שאני חושב ש"כל משתמש יכול להשתתף פעם אחת בלבד." כולל את מה שעשית ) , תחשוב על אתיקה . מה שעשית זה לא הדבר הכי אתי בעולם (לתפוס את הדומיין הזה ) . **ההודעה שלי תערך עוד מעט עם הדומיין** |
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ