![]() |
ייעוץ משפטי
שלום לכולם אני חדש פה, יש לי מספר לא קטן של דומיינים, ויש לי בעייה עם חברה כלשהי שאני צריך לגבי זה ייעוץ מעורך דין שמתמחה בתחום.
אם מישהו מכיר עורך דין טוב שמכיר מצויין את תחום הדומיינים אני אשמח לשמוע. חג שמח לכולכם |
תעשה טעות ענקית אם תסתמך על הודעה של מישהו בפורום הזה בנוגע לעניין משפטי.
|
ציטוט:
|
ועדיין, לא הייתי מסתמך על זה.
לא הייתי מתפלא אם מישהו היה עושה חיפוש בגוגל וממליץ על מי שהוא מצא. |
כנראה שהוא ישאל את מי שנתן לו את ההמלצה מהי הכרותו ולא יקליק סתם על לינק שיתנו לו וישלם כסף.
|
אני לא הולך להסתמך באמת רק על עצה של מישהו מהפורום, אלא רק אם מישהו מכיר עו"ד טוב שמבין ומתמצא בנושא של הדומיינים אז בבקשה שיכתוב
|
בטעות יצא פעמיים
|
האם מדובר בדומיינים בינ"ל או ישראלים?
אם מדובר בישראלים קשה לי להאמין שתמצא מישהו כזה (מעמוד יישוב סכסוכים ב-ISOC לא ראיתי מישהו שהוא מיוצג). אם מדובר בדומיינים בינ"ל אז יש עורכי דין שמתמחים בתחום בארה"ב. קח בחשבון שבארה"ב שכר טרחה הוא משהו מטורף ואז כדאי לחשוב פעמיים אם זה שווה את הדומיין/ים. בכל מקרה בישראל הייתי לוקח אדם אחרי בדיקה של מאגרים משפטיים בנושא (יש לך מנוע חיפוש COURTS.CO.IL וגם NETLAW ו-LAW.CO.IL -- תבדוק מי היו עורכי דין שטיפלו בענייני דומיינים (והאם זכו:)). בהצלחה! |
Dvi תודה רבה על המידע,
מדובר רק בדומיינים בין לאומיים, אבל אני צריך עורך דין ישראלי שמבין גם בדינים פשוטים של החוקים הבין לאומיים של איגוד הדומיינים העולמי וגם שיבין קצת על המערכת שבהם הם נמצאים (אתרי רישום whois וכאלה) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ