![]() |
PHP | איך עושים תנאי שיתבצע כל יום לבד???
שלום.
אני מעוניין לבנות מערכת הרשמה והתחברות... את ההרשמה רק המנהל רואה... ברישום יהיה שדה של תאריך תפוגה.... אני רוצה שאוטומטית שמגיע תאריך התפוגה...המשתמש יימחק... את התנאי שבודק אם היום זהו היום של התפוגה...אני יודע לעשות... מה שאני לךא יודע לעשות זה שהבדיקה תתבצע כל יום... אשמח אם תתנו רעיונות. תודה רבה. מתן. |
אתה יכול לעשות את התנאי לפני שהמשתמש מתחבר..
או שתריץ פה חיפוש יש מלא נושאים על זה. |
ציטוט:
ובקשר לשאלתך - Cron Jobs, למרות שאני מציע לך לחשוב על דרך אחרת. |
ציטוט:
וגם זה סתם רעיון שחשבתי עליו. |
ציטוט:
אם אני כותב פקודה באופן נכון, ודואג שהיא תתבצע לבד וזה לא מצריך ממני גישות מיוחדות לשרת ולהתקין את הסקריפט הזה דרך PUTTY |
יש עוד דרך לא חכמה אחרת. אפשר את הקוד ,שמוחק אחרי התפוגה, לצרף(include) לכל דף. כך, אם מישהו פשוט נכנס לאתר, המערכת מעבירה בדיקה .... זה לא כל כך חכם מבחנת היעילות אבל לא צריך CRON והמשתמשים "טופסים פחות מקום"
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
קודם כל ,כשה מוחקים, צריך למחוק לא רק את המשתמשים שצריכים להימחק באותו יום אלה אפשר לבדוק אם יש משתמשים שהיו צריכים להימחק לפניי וגם באתרים בדרך כלל יש לפחות מבקר אחד ביום - המנהל או הבוט של גוגל :-) |
Derey22: אז זה לא יעיל בכלל.
CubeS.co.il: קובץ שידאג לעשות את כל הסידור. וכן, אני אישית נגד הרעיון של הימחקות אחרי יום, אבל.. pirsomet: המון המון המון בזבוז משאבים. CubeS.co.il: |...| אני בטוח שיש דרך טובה יותר, אבל מה לעשות - אין לי שמץ. CJ נשמע הכי טוב P: |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ