![]() |
למה צריך ללמוד C#?
שלום לכולם וצוהריים טובים.
במיקצוע המחשבים אני לומד את השפה c#. עכשיו אני לא מבין מה עושים אם השפה הזו? במה אני יוכל "לעבוד" עם השפה הזו? כמה היא חשובה, ומה היא תעזור לי בעתיד? וביכלל כמה שווה התאור של 5 יחידות מדעי המחשב? תודה מראש לעוזרים. |
דבר ראשון - 5 יחידות: בונוס באוניברסיטה.
דבר שני, התוכנה מאפשרת ליצור הרבה דברים שימושיים, לכל דבר. תוכל לבנות תוכנה לפתירת משוואה ריבועית, משוואות ואי שיוויונים אלגבריים, הכנסת והוצאת מידע,חישובים, כמעט הכל. והעניין הוא שזה שימושי. בהצלחה. |
זה גם בכלל בסיס. רוב שפות התכנות דומות בצורתם.הם לא ניכתבים במדויק באותה צורה אבל המבנה והעקרון וההגיון של כולם די זהה... זה יעזור לך בעתיד אם תחליט ללכת ללמוד מחשבים (יג' יד' או מכללה או מה שבא לך..)
המלצה שלי: אם אתה רוצה לעסוק בעתיד במחשבים תעשה יג' יד' (אלה אם אתה מורעל על קרבי ואתה לא מוכן לוותר על זה) במחשבים. הצבא מממן לך משהו כמו 80% לימודים וזה אומר שאתה משלם בהרבה פחות (מהתשלום המקורי). יג' = טכנאי יד'= הנדסאי ואז אתה מתגייס לצבא ואתה בצבא עובד במחשבים... יש מצב שאחרי השירות שלך (3 שנים) ירצו להחתים אותך קבע (=משכרות כמו בעבודה שהיא לא בצבא) אבל רוב הסיכוים שהצבא לא יעשה את זה (כי לצבא יש בעיה אין לו כסף למתכנתים). ואז אתה גם תצבור 3 שנים של נסיון (שזה שווה הרבה) יהיה לך ממש קל למצוא עבודה (כניראה) מאשר ללכת לעשות צבא שרות רגיל ואז להשקיע סכום מלא בשביל ללמוד הנדסאי בשכר מלא =] |
אם אתה הולך למסלול של קורס תכנות בממר"ם (עכשיו זה בסמ"ח),
ידע ב- C# יעזור לך.. (ושם יש בטוח גם יחתימו אותך קבע לשנתיים וחצי במשכורת של כ- 6,000, אבל זה לא ממש שווה כי ניסיון של תכנות בממר"ם שווה לך באזרחות בערך פי 3 מזה) |
ציטוט:
אבל אתה צודק נסיון בממר"מ זה דבר שהוא ממש שווה ברגע שאתה שבממר"מ ואתה עומד להתשחרר מהצבא עוד לפני שאתה משתחרר חברות גדולות באות אליך ומציעים לך משכורת טובה מתים שתבוא אליהם... |
ציטוט:
ממר"ם זה לאלביט ורפא"ל.. תלפיות זה לחברות פרטיות. אבל עדיין שווה לך ללכת על כל מסלול שכזה (יג'-יד' או עתודה). |
תודה לכל העונים חח עכשיו אני ישקיע במחשבים.
כדי להיתקבל ל ממר"ם צריך תעודת בגרות טובה או מספיק שהמיקצועות מדעי המחשב ומתמ' בציון טוב? |
הבגרות במתמטיקה לא כל כך חשובה לממר"ם. אבל בגדול, תעודת בגרות טובה תעזור :)
מה שיכריע אלו מבחנים שבודקים את ה- "חשיבה התכנותית" שלך. (ידע בסיסי בעקרונות של אסבמלי יעזור מאוד) |
גם אני לומד מחשבים בבית הספר,
זה חשוב לממר"ם אם אני 5/4 יחידות במתמטיקה? |
בתחילת כיתה יב' אתה תעבור מבחנים שקשורים לצבא אך ורק במידה וסיימת 5 יחידות מחשבים, המבחנים לא בודקים את הרמה התיכנותית שלך אלא את היכולת חשיבה שלך, זה לא ממש משנה אם למדת פסקל או סי או משהו אחר, הכול אותו עקרון.
אם אתה בכלל מעוניין לעסוק במחשבים בעתיד, אז הצבא מאוד יעזור לך במידה ותצליח להגיע ליחידות מחשבים גבוהות, אחרי שתסיים שם יחטפו אותך חברות הייטק. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ