![]() |
[עיצוב] MegaSpace - עיצוב אתרים ואפליקציות
שלום לקהילת הוסטס היקרה :)
לאחר זמן רב שלא הצגתי עבודות בימים הקרובים אציג בפניכם מס' פרוייקטים אחרונים שעבדתי עליהם. קצת מידע עיצוב אתרים לחברת בניית אתרים בצבעי אפור,תכלת וכתום. שם האתר וחלק מן התוכן נלקחו מחברת מגהספייס, אך אין העיצוב עומד לשמשם. מטרת העיצוב הייתה שיהיה מושך ובעל גראפיקה אך בכל זאת הייטקי. לחץ כאן לצפייה בעיצוב *כל התמונות\אייקונים שמופיעים באתר נרכשו מאתר stockexpert.com למעט דברים שנעשו בפרי ידי *כמו כן בזמן הקרוב הפורטפוליו שלי יעלה לאוויר בכתובתו הידועה http://www.Niros.net אשמח לתגובות, תודה והמשך יום נעים, ניר פרידמן |
עבודה נקייה ויפה.
יפה מאוד, אהבתי! |
עיצוב נחמד אבל מאוד מאוד יבש.
הוא לא בדיוק שידר לי מראה הייטקי נסה לעבוד עוד על הבאר הוא דיי פשוט. עבודה נחמדה אבל לדעתי אתה מסוגל ליותר. |
עיצוב נחמד לא יותר לפי דעתי..
לא משדר גרפיקה והייטקיות בכלל.. הלוגו חייב שיפור דחוף!!! הצבע לא משהו, ואיך שהוא העיצוב נראה יותר מדיי מבולגן.. אני לא רוצה להגיד את זה אבל יצא דיי חובבני.. אני מקווה מאוד שתיקח את התגובה הזו כבונה ולא מעליבה! בהצלחה בהמשך :) |
טנקס, תודה על התגובות נלקחו לתשומת ליבי.
|
יפה מאוד, אהבתי :)
אני לא מוצא מה לשפר, בהצלחה :) |
לוגו וחבילות זקוקות לשיפור, חוץ מזה נחמד, אפשר יותר טוב.
|
לדעתי העיצוב הנוכחי של מגהספייס הרבה יותר יפה ומזמין.
|
אין פה יותר מדי גראפיקה. ועל סמך מה אתה אומר שהוא נראה "הייטקי"? הוא בכלל לא נראה כזה...
כל התמונות שהכנסת גם לא קשורות. מה הקשר של הבאים נושא שלהם: - חצים לברוכים הבאים - עיצוב לעין עם אישון של מנעול - קידום אתרים לגלגל הצלה - אפליקציות למעיין נתב שכזה (?) ולבסוף התמונה בבאר שלא קשורה לכלום |
ציטוט:
בהצלחה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ