![]() |
ספיישל סרב - מחירי שרתי משחק.
אהלן :)
אני אמיר מספיישל סרב. מחירי שרתי המשחק שלנו: (מודים בסיסיים AdminMod, WebMod, MetaMod, HookMod, Statsme Counter Strike / Condtion Zero 12 סלוטים, מודים בסיסיים - 60 ש"ח בחודש. 14 סלוטים, מודים בסיסיים - 70 ש"ח בחודש. 16 סלוטים, מודים בסיסיים - 80 ש"ח בחודש. (וכו' - כל 2 שחקנים נוספים -> 10 ש"ח תוספת.) בהתחייבות לחודשיים תקבלו מוד מתנה לבחירתכם ( מתוך רשימה שלנו ). Counter Strike Source 12 סלוטים, Mani-Admin-Plugin - 70 ש"ח בחודש. 14 סלוטים, Mani-Admin-Plugin - 80 ש"ח בחודש. 16 סלוטים, Mani-Admin-Plugin - 90 ש"ח בחודש. בהתחייבות לשלושה חודשים תינתן הנחה במחיר. GTA SA-MP מחירי מבצע: 32 סלוטים, גישת FTP, תמיכה מצוות שמבין במודינג למשחק - 35 ש"ח לחודש. 50 סלוטים, גישת FTP, תמיכה מצוות שמבין במודינג למשחק - 45 ש"ח לחודש. 64 סלוטים, גישת FTP, תמיכה מצוות שמבין במודינג למשחק - 55 ש"ח לחודש. 100 סלוטים, גישת FTP, תמיכה מצוות שמבין במודינג למשחק - 75 ש"ח לחודש. *ניתן לרכוש מודים / סקריפטים למשחק - מודים, מודי ניהול, וכו'. ניתן לשלם על שרתי הסאמפ בלבד דרך שירות האינטרנט PayPal יצירת קשר: אייסיקיו - 195787073 מייל - amir@special-serv.co.il |
בהצלחה
|
תודה:)
|
אמיר,
אנא שים לב מה נאמר לך באזהרה שקיבלת, ההודעה שלך נערכה. אני מקווה שאנשים ישימו לב לחוקים להבא ויקראו אותם, הם לא נמצאים ליופי. |
בהצלחה,
החברה הזאת דיי זקנה חחח אני זוכר היה אחד דניס ואז גיא ניהיה מנהל... טוב לא משנה בימים הקרובים אצור קשר ונקנה שרתון |
ציטוט:
נוסטלגייה :) |
נחמד, בהצחלה.
מה נשמע גיא? =] זה גילי. |
ציטוט:
חזרת לתחום הא? ;) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ