![]() |
[משחק] האם יש בעיית גניבה
אני הולך לפתח משחק רשת
הבעיה שהוא יהיה די דומה למשחק רשת אחרת שקיים כבר כמה שנים אבל מה לעשות זה חייב ככה כי אני עושה משחק לחימה וזה +- אותו רעיון כמובן שלי יהיה שונה קצת האם הוא יכול לתבוע אותי בעתיד על גניבת זכויות יוצרים? תודה (זה לדעתי קשור לשיווק אתרים) |
אני לא ממש הבנתי אותך..
אתה מתכוון לעשות משחק עם אותה עלילה, אותן דמויות וכל השאר?.. על איזה משחק מדובר? אם תתן יותר פרטים, יהיה קל יותר לעזור.. |
אין זכויות יוצרים על רעיון.
אם אתה בסך הכל עושה משחק לחימה על מה הוא יכול לתבוע אותך? עכשיו כל החברות שבנו משחקי אקשן יתבעו אותך? |
ציטוט:
אני רוצה להתאים את התוכן לאתר שלי ציטוט:
ועוד כמה אפשרויות יהיו דומות אין מצב לתביעה על גניבת רעיון למשחק? כי ידוע שהוא היה לפני? |
ציטוט:
בן אדם אחד המציא את המכונית, אסור לאף אחד אחר לייצר מכוניות? |
ציטוט:
בכל מקרה אתה צריך להביא יותר פרטים למשל לגבי שם המשחק? זה משחק דפדפן? מה מו מי? |
איזה "רעיוניות" לקחת מהאתר של הדפדפן המתחרה?
|
המשחק שדיברתי עליו הוא גינדיס,הישן יותר(1)
משחק דפדפן דברים שכנראה אני לוקח זה הנשקים וחלק מהטכנולוגיה אפשרי? כעיקרון זה לא איזה המצאה שלו אני חושב כי תאכלס כמה נשקים כבר יש לצבא? הרוב שם אז לא יודע אם זה גניבה או לא |
ציטוט:
תשנה אולי את השמות עד כמה שאפשר, שהשיפורים לא יהיו לפי אותו סדר אולי, השפעות שונות של הנשקים, יחס שונה לכסף במשחק (אם אצלו כל חייל לדוגמא עולה 3 שקל, שאצלך יהיה משהו שונה). תהיה יצירתי. בהצלחה! |
ציטוט:
אתה באמת רוצה לבנות משחק על בסיס משחק אחר? ועוד משחק בעברית שהוא גם כן פופולארי ומוכר... אם אתה יודע AJAX + PHP ואתה מתכנן לבנות משחק דפדפן תפנה אליי בפרטי אני הבעלים של War-army.com לשעבר. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ