![]() |
בעיה עם המודים Webmod, Hookmod.
שלום לכולם :).
אוקיי אז ככה, אני עובד בחברת שרתים, עכשיו יש בעיה. יש לי תיקיה מוכנה של כל המודים הבסיסיים, כמו שיש לכל אחד. אז אני העלתי אותה, והמודים Webmod, המוד HookMod לא עובדים, לעומת זאת שמתי את אותה תיקייה בדיוק של המודים בשרת אחר, לא של אותה חברה. והמודים עבדו, כולם. למישהו יש מושג למה? נגיד בHLSW שאני הולך ללשונית למטה MetaMod Plugins אז זה רושם לי http://img222.imageshack.us/img222/3080/50636014xk1.jpg קצת פרטים על השרת אם צריך, מערכת הפעלה - Linux Fedora Core 7 מעבד - Intel C2D E4500 2.2GHz/2MB/Dual Core טוב זהו, אני מקווה שתצליחו לעזור לי. |
צור קשר:
6535283 ננסה לעזור לך אני לא בטוח מה הבעיה שלך ממש, אבל ננסה. |
המודים WEBmode ו-Hookmod מבוססים על amx או metamod נכון? הקבצים של amx או ה-meta בשני השרתים זהים?
יכול להיות ששרת אחד תומך ב-64 ביט ואחד ב-32 ביט ולכן יש לך בעיה עם חלק מהמודים. |
ציטוט:
|
עם הWebMod הסתדרתי, מצאתי גירסא שטובה לי.
בקשר לגירסאת MetaMod יש בשרת את הגירסא הכי חדשה, 1.19. אבל עדיין הHookMod לא עובד, מה שבדקתי ב100% אותה תיקייה של addons עובדת בשרת אחר, ובשרת שלי פשוט ההוק מוד לא עובד(מה שגם גירסת הWebmod 0.48 לא עובדת, אז שמתי את גירסת 0.47 ולכן זה עובד). אז למי יש רעיון? דבר נוסף הHeadShot מוד כל הזמן על Pause וכשאני מנסה להוריד את הpause ולעשות rcon meta unpause 4 ש4 זה בעצם המספר שרשום בצד ליד הHeadShot מוד, אז זה רושם לי Failed. אשמח אם תעזרו יל בשני הבעיות הללו, זה מאוד חשוב. |
לגבי ה-HOOK, תעשה את הפקודה הזות ברוט
yum install compat-libstdc++-33 וההוק יעבוד.. |
צדקת עמרי אכן זה עזר, ואכן ההוק מוד עובד עכשיו :).
אני ממש מודה לך עמרי. עכשיו מה בקשר לHeadShot מוד? למה הוא על Pause? אולי הגירסא ככה מובנת? פשוט חיפשתי בגוגל ולא מצאתי גירסא טובה. אז אולי תוכל להביא לי בבקשה גירסא HeadShot מוד טובה אז לא תיהיה על Pause, מאוד אודה לך :). |
הגרסה הרשמית של ה-HS MODE שכולם מכירים..
ציטוט:
|
ציטוט:
דבר שני, זה עדיין רושם שזה על Pause ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ