הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Domains - שמות מתחם (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=47)
-   -   למכירה | MyBets.Co.il (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=57313)

Or 01-12-07 20:09

למכירה | MyBets.Co.il

שמי אור ואני הבעלים של הדומיין MyBets.Co.il

תאריך התפוגה של הדומיין הוא 21/05/2008

הדומיין נירכש מLiveDns
האתר היה פורום מסוג vB בנושא המלצות להימורים ברשת בווינר ובטוטו
חדשות בעולם הכדורגל, הכדורסל וכל מה שנכלל בעולם הספורט, הפורום ניסגר עקב אי-פעילות בזמן פגרת הכדורגל בקיץ, ובעיות בשרת, היו לאתר בערך 30 כניסות ליום, ולדעתי יש לדומיין פוטנציאל אדיר, דומיין נורא קליט.
פירוש הדומיין הוא כמובן "ההימורים שלי"

צורת המכירה היא מכרז
תאריך התחלה : 1/12/07
תאריך סיום : 5/12/07 בשעה : 20:10

סכום התחלתי : 80 ש"ח
קפיצות : 15 ש"ח

Tal 01-12-07 20:29

פי.. 95 ש"ח

meshuga 02-12-07 13:07

אני מניח שזה לא כולל העברת בעלות של הדומיין..שבLIVEDNS עולה 120$ (פלוס מע"מ)(!!)..

האם אני צודק?

-roee- 02-12-07 13:35

ב-LIVEDNS אפשר להעביר את הדומיין ממשתמש אחד לשני בלי שום עמלות דרך הפאנל ניהול

meshuga 02-12-07 13:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי roeenoy (פרסם 585927)
ב-LIVEDNS אפשר להעביר את הדומיין ממשתמש אחד לשני בלי שום עמלות דרך הפאנל ניהול

ציטוט:

5.4. שינוי בעלות – (re-assign) - שינוי בעלות על דומיין כמוהו כהליך רישום מחדש. וכרוך בעלות בסך $120 + מע"מ. הורד טופס Re-Assign
5.4.1.העברת זכויות אחזקה היא מחיקה של רשומת שם המתחם הקיימת והקצאה של רשומה חדשה - שאוחדו לפעולה אחת.
5.4.2.לא ניתן להעביר זכויות אחזקה בשמות מתחם, גם אם הוקצו לפי נוסח כללים קודם, אם הקצאתם אסורה ע"פ הגבלות על ההקצאה כפי שמפורטות בסעיף 7 לכללי הרישום.
5.4.3.הליך העברת זכויות אחזקה למחזיק אחר תעשה באמצעות הגשת בקשת העברת זכויות (Re-Assign) לאיגוד. הגשת הבקשה תעשה באמצעות החברה, ע"י הגשת בקשת Re-Assign מהכתובת.
מחזיק השם נדרש לאשר בקשת העברת זכויות אחזקה, בהתאם לפרוצדורות שנקבעו ע"י איגוד האינטרנט הישראלי.
גביית תשלום דמי העברת זכויות אחזקה תעשה ע"י לייבדיאנאס לפי מחירון החברה לפעולה זאת.
עד לקבלת מלוא דמי העברת הזכויות, העברת הזכויות לא תחשב כמושלמת. רק עם קבלת מלוא דמי העברת החידוש ע"י לייבדיאנאס יושלם תהליך חידוש ההקצאה. החברה רשאית לבטל את העברת הזכויות בכל עת בשל אי תשלום והליך העברת הזכויות כפוף לכללי איגוד האינטרנט הישראלי ולאישורו בפועל.
5.4.4.הקצאה לאחר העברת זכויות - עם השלמת הליך העברת הזכויות, החברה תגיש בקשה לאיגוד לרשום את פרטיו של מחזיק השם החדש (מקבל זכויות האחזקה בשם המתחם) במרשם שמות המתחם. מועד החידוש של הקצאת שם המתחם הוא שנה קלנדרית אחת או שנתיים קלנדריות מיום ביצוע ההעברה, על פי בחירת המחזיק.
5.4.5.מחזיקו החדש של שם המתחם (מקבל הזכויות) כפוף לכללי הרישום התקפים בעת השלמת תהליך העברת הזכויות וכן לכללי הסכם זה. איגוד האינטרנט הישראלי ולייבדיאנאס רשאים לדרוש ראיות להוכחת זכאותו של המחזיק החדש להקצאת שם מתחם המועבר לאחזקתו, כתנאי להעברת הזכויות.
5.4.6.מחזיקו החדש של שם המתחם (מקבל הזכויות) כפוף לכללי הרישום התקפים בעת השלמת תהליך העברת הזכויות. איגוד האינטרנט הישראלי רשאי לדרוש ראיות להוכחת זכאותו של המחזיק החדש להקצאת שם מתחם המועבר לאחזקתו, כתנאי להעברת הזכויות.

יש הבדל בין העברת חשבון להעברת בעלות....אחרת האופציה הזאת..לא הייתה בכלל כתובה.
ואני מניח שההבדל הוא בתחום המשפטי...ולמי שיש כח..שיבדוק.

בקטע הזה...LIVEDNS יוצאים די "גנבים"...שכן..בISOC זה עולה 230 ש"ח (חצי מחיר).

Or 02-12-07 15:37

אם זה אכן ככה, אז זה כולל העברת חשבון בלבד.

meshuga 02-12-07 16:41

אחרי בדיקה (וזה משהו שלא הייתי בטוח..אבל חשבתי שזה זה). אי אפשר לשנות פרטי בעלים המופיעים בWHOIS...

ואני מניח שגם מבחינה חוקית. אם עכשיו כביכול "אור" מחליט שהוא רוצה את הדומיין חזרה..הוא יוכל לעשות זאת...למה? כי הוא עדיין הבעלים בפועל של הדומיין.

Striker 02-12-07 16:44

אז במה שאתה אומר בעצם אתה סוגר את כל השוק של סחר בדומינים.

רק שתדע... אם אני לא טועה אי אפשר לשנות בעלים גם על כתובות בין לאומיות.

meshuga 02-12-07 16:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Striker (פרסם 586008)
אז במה שאתה אומר בעצם אתה סוגר את כל השוק של סחר בדומינים.

רק שתדע... אם אני לא טועה אי אפשר לשנות בעלים גם על כתובות בין לאומיות.

אני לא אומר כלום. אני אומר שאם אתה רוצה לקנות דומיין ממישהו, תשלם את הסכום שצריך (120$ בLIVEDNS או באיגוד 230 ש"ח בנוסף למה שאתה משלם לאותו בן אדם).
והדברים שכתבתי זה מהתכתבות עם האיגוד ואיש תמיכה בLIVEDNS....

כתובות בין לאומיות, עד כמה שאני יודע...לא..אפשר להעביר כמה שרוצים...
אבל אם אני טועה..בטח המחיר הוא מחיר חידוש..ולא גניבה כמו פה.

Or 02-12-07 17:26

טוב, תודה על הבירור

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:27.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ