![]() |
שאלה | על כמה אחסוני Resllers
אוקי, חיפשתי אחסוני רייסלר באינטרנט ומצאתי את אלה:
קוד:
ehostpros.com/reseller/reseller.html קוד:
hostcabin.com/?serv=hosting קוד:
datapacket.net/cpanel_reseller_hosting.php מחכה לתשובות. |
הגיוני , אלו המחירים בחו''ל.
|
אישית , לא הייתי מאמין להם. הם נראות לי חברות לא אמינות. אם אתה קונה מחו"ל (כמו בארץ) תקנה מחברה אמינה וידועה.
אם אתה רוצה אני יכול להמליץ לך על חברה אמינה בהודעה פרטית .:-) |
לא אל תגזימו , לדעתי זה אמין.
|
אני צריך למצוא חברה אמינה וזולה.
|
יש לי אתר שמאוחסן בחו"ל ואני מרוצה
100% UPTIME מחיר זול בטירוף ואפילו קיבלתי דומיין חינם =] למרות שהם מציעים 40GB מקום לא משתמש שמה ליותר מ 100MB ככה שאני לא יודע אבל אני יודע שיש חברות שיש להם פירצות בחוזה והם יכולות לבטל בכל זמן את החבילה שלך ברגע שתעבור אחוז מסוים מהחשבון .. אתה מבין הם כאילו חושבות שאין סיכוי שתעבור תGB1 אבל אני לא יודע אם כולם ככה.. (אם אתה רוצה תשם של החברה שלח לי PM אני לא בטוח שזה יהיה בסדר לפרסם פה) |
קודם כל תשאל מי הקהל יעד שלך.. ישראלים או חבר'ה מחו"ל...
ואחרי זה תחליט איפה אתה רוכש את האחסון שלך... מה שלא יהיה לא מדובר פה בסכומים שיגרמו לך לפשוט את הרגל אז אין יותר מדי מה להתלבט.. אם לא תנסה לא תדע... כמובן שזה טוב להתייעץ.. אבל יש כל כך הרבה חברות שאני לא מאמין שהשאלה "אם החברות האלו אמינות" באמת רלוונטית כי אף אחד לא עוקב אחר החברות שנפתחות כל יום. בהצלחה בבחירה הנכונה. |
נראה לי אני אלך על זה:
datapacket.net/windows_reseller_hosting.php או הזה של הלינוקס. מה ההבדל בעצם? מה אתם אומרים? אני רוצה קהל היעד שלי מישראל. |
ציטוט:
והוא תומך רק בasp בד"כ ולינוקס לא עולה כסף.. ותומך בphp אבל זה בסדר השרת שלהם לפי התמונה של הWINDOWS תומך גם בPHP ולא עולה יותר... |
אז מה עדיף לי בעצם?
שניהם אותו מחיר. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ