![]() |
[מכרז] sdarot.co.il | מקודם | PR2
www.SDAROT.co.il בתוקף עד: 11/03/2009 בעלים: De Ferera Interactive נרכש בחברת: LiveDNS פאנל ניהול: LiveDNS סדרות. דומיין מקודם במילים רבות וביניהם: סדרות , סדרות ישראליות (1) , סדרות להורדה (1) , אתר הסדרות הישראל (1) , סדרות לצפייה (1) . לאחר הרכישה תבוצע החלפת קישורים לקידום מילים נוספות לבחירת הקונה. סכום הקישורים מוגבל ל15 קישורים נכנסים נוספים. הדומיין על הכביש כבר 9/8 חודשים והתוקף שלו הוא עד ה- 11/03/2009 דומיין שמיש מאוד לאתר סדרות ישראלי. עקרונית התוכנית לאתר על הדומיין הזה היא אתר אינטרנט שיציג מידע על סדרות ויאפשר צפייה ישירה אונליין בסדרות טלוויזיה שהשידור כמובן הוא על שרת פרטי. אתר נפלא ושמיש אך הרעיון בוטל עקב חוסר זמן וחוסר בכוח אדם. *ניתן לקנות את העיצוב המלא לאתר בתוספת של 180 שקלים. העיצוב כולל לוגו-טפסים-קידוד-תפריט עליון חי-ועיצוב מבנה כולל. לצפייה בהדגמה חלקית של העיצוב. הצעות יתקבלו על הדומיין www.SDAROT.co.il בלבד! תאריך סגירת מכרז: 16.11.2008 *המוכר רשאי לבטל/להאריך את המכרז בכל זמן. מחיר התחלתי 200 ש"ח |
כרגע הנתונים לא נכונים.
פעם הם היו נכונים(אני רציתי לקנות את הדומיין הזה בעבר וראיתי שהוא תפוס אז בדקתי עליו) בהצלחה. |
ציטוט:
|
שציינתי רשאי לבטל/להאריך בכל זמן כוונתי הייתה שכאשר המחיר הוא נמוך מהמחיר המוסתר שקבעתי לעצמי.
כמו שבכל אתרי המכירות הפומביות קיים התנאי הנוכחי. פתוח עדיין להצעות. דבר נוסף לגבי מה שמשה אמר "כרגע הנתונים לא נכונים" הנתונים נכונים באופן אבסולוטי לא הבנת את כוונתי!, שציינתי מספר 1 כוונתי הייתה לדף הראשון בתוצאות אבל לא ציינתי את המיקום בתוצאה במספרים. המכרז פתוח קדימה הצעות!!! ישתלם לכם. אתר קשור www.sratim.co.il שימו לב את השימוש הכל כך נכון שבעל הדומיין עשה בו. |
דומיין טוב
הייתי מציע עליו מחיר מסויים פחות ממה שאתה דורש אבל זה לא נראה לי לעניין כמו כן אמורה להיות העברת בעלות שזה בערך 50$ נכון? צריך לקחת גם את זה בחשבון |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש אפשרות לשלם בPaypal? |
העברת בעלות - 110$ (נבדק מול LIVEDNS לפני יומיים).
המשך יום נעים. |
כל הקטע עם הקידום הוא לא נכון.. הנה המיקומים:
סדרות - אתה לא בעמוד הראשון. סדרות ישראליות - מקום 8. סדרות להורדה - אתה לא בעמוד הראשון. אתר הסדרות הישראלי - מקום 1. סדרות לצפייה - מקום 8. |
ציטוט:
ככה שאתה פשוט מוציא למכירה את הדומיין, לא פומבי ולא שטויות. איך שאתה עושה את זה...דווקא יותר מזכיר לי את הסוג מכירה החדש שיש בוואלה ובעוד כמה אתרים. מכירה "אישית", שכל אחד מציע סכום מסויים...ואם זה מעל הסכום שוואלה/אותו אתר קבעו..אז זה נכנס. אבל פומבי? זה לא... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ