![]() |
[מחפש] 1 ג'יגה-בייט איחסון + 40 ג'יגה בייט תעבורה
אהלן :)
אני אשמח לקבל הצעת מחיר ל1GB איחסון + 40GB תעבורה. נא לכלול מע"מ במחיר + מחיר שנתי\חודשי. כל עסק שלא קיים מעל לשנה מתבקש לא להציע את עצמו. כמו כן, כל עסק שלא יודע בוודאות אם עוד שנה הוא עדיין יהיה קיים, גם לא להציע את עצמו. Uptime של 98% לפחות. בנוסף, נא לציין אם אתם יכולים לקבל את הכסף באמצעות Paypal או רק באמצעות כ"א. אין לי מגבלות כספיות למיניהן :) אשמח לקבל הצעות! תודה, יונתן. |
יש העדפה לשרת?
|
שלום לך, שמי בר ואני מייצג את חברת לומ - לואדס פתרונות מחשוב .
Lom.co.il, מבית לואדס פתרונות אינטרנט מתקדמים. חברתנו נוסדה בשנת 2004 כדי לספק פתרונות אינטרנט ומחשוב למגזר הפרטי והעסקי. אנו מספקים שירותי אינטרנט ומחשב מגוונים: אירוח אתרים,ריסיילרים,דוא"ל,שרתי רדיו,שרתים יעודיים ועוד. Lom.co.il מורכבת מאנשים מקצועיים שיספקו לכם שירות מקצועי ואיכותי. מאות אנשים לא טועים ובוחרים בשירותינו ונהנים ממגוון שירותים מקצועיים. מקווים לראותכם בין לקוחותינו, ולספק לכם את השירות הטוב ביותר. בברכה, צוות Lom.co.il אירוח ריסילר, לינוקס : שטח אחסון: 1000Mb תעבורת נתונים חודשית: 50Gb מס' חשבונות : 15 שמות מתחם : ללא הגבלה חשבונות אפ-טי-פי : 45 מסדי נתונים : 45 סאב שמות מתחם : 1000 חשבונות דוא"ל POP3 : ללא הגבלה הפניות דוא"ל : ללא הגבלה מערכת הפעלה Linux לוח בקרה DirectAdmin (עברית/אנגלית) מחיר חודשי : 65 ש"ח כולל מע"מ . מחיר שנתי : 710 ש"ח כולל מע"מ . דרכי תשלום : 1. דואר רשום . 2. בנק הדואר . 3. שירות הדואר "מזומן בזמן" . 4. הפקדה בנקאית . 5. העברה בנקאית . 6. כל סוגי כרטיסי האשראי . פרטי יצירת קשר עימי : אי-מייל: sbz@bezeqint.net טלפון נייד: 0526-526-876 הודעה פרטית בפורום MSN Messenger: sbz@bezeqint.net שיהיה לך יום נעים, צוות Lom.co.il . |
ציטוט:
|
שלום לך,
שמי גל ואני מייצג את העסק TytCom; אשמח להציע לך הצעה מבית העסק: Reseller אירוח אתרים, שטח אחסון: 1GB תעבורת נתונים חודשית: 40GB כל השאר ללא הגבלה מערכת הפעלה Linux לוח בקרה DirectAdmin במחיר חודשי של 50 ש"ח בלבד. למידע נוסף והזמנה, תוכל ליצור עמי קשר בפרטים הבאים: אי-מייל: sales@tytcom.biz טלפון נייד: 054-5531-1297 הודעה פרטית בפורום MSN/WL Messenger: gak@poomi.co.il לנוחיותך - ניתן לשלם במגוון דרכים: 1. דואר רשום 2. הפקדה בנקאית 3. העברה בנקאית העסק TytCom נוסד בשנת 2007 במטרה לספק שירותי אינטרנט למגזר העסקי והפרטי תוך כדי שמירה על שירות אדיב, שירותים ברמה ובאיכות הגבוהה ביותר ושמירה על זמן פעולת שרתים תקינה של כ-99.9%. העסק מספק מגוון רחב של שירותים ואנו בטוחים שתוכל/י למצוא את הנחוץ לך. www.tytcom.biz מקווה לראותך בין לקוחותינו; יום נעים. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ