![]() |
חברת אבטחה - SecSense.Com
שלום לכולם.
לפני כמספר ימים נפתחה חברת אבטחה חדשה, אשר שייכת לי יקיר ויצמן (Pr0T3cT10n) ושמה SecSense. אני מתעסק בתחום אבטחת מידע מזה כבר 2 שנים ועבדתי בחברת האבטחה Inter-Sec למי שזוכר ומכיר. האבטחה כוללת צפייה בלוגים, עידכונים המשכיים, במקרה הצורך לפנות אלי בנוגע דיווח לספקית האינטרנט. להלן ההתקפות אשר האבטחה מונעת:
ועוד מגוון דברים. יש לציין כי האבטחה נועדה לכל אתר והותאמה בכדי שכל אתר שירצה, יוכל לקנות ולהציב אותה באתרו האישי(פורטל, פורום, או סתם אתר אחר). סקריפט האבטחה שלנו נבנה בשפת PHP. להזמנות : אתר החברה - http://www.secsense.com פלאפון - 0548197676 אימייל - pr0t3ct10n@gmail.com ICQ - 403343 MSN - yakir_w@hotmail.com להזמנה דרך האתר - http://www.secsense.com/index.php?act=order |
אתר נחמד מאוד. קודם כל, מאחל לך בהצלחה עם העסק (רשום?) החדש.
בנוגע לאתרך, שחור לטעמי בנושא הנוכחי של אתרך לא מביע שמחה ומעלה חיוך על אבטחה. לדעתי אתה צריך עיצוב רציני שמדליק את העיניים ומדגיש את החשוב. בנוסף, לדעתי תוכן האתר אינו מקצועי. אתרך מציע את השירות לכל מי שמבין בתחום ולא למי שאינו מבין בתחום. מדוע זה כך? פשוט מאוד. אתה כותב מה המערכת שלך מאבטחת אבל לא מפרט כלום. זה בדיוק כמו שאכתוב שאני מקדם אתרים, אבל לא אפרט. רק מי שמבין בתחום יבין על מה אני מדבר. לכן, אני ממליץ לך לפרט באתרך על כל סעיף, אפילו הקטן ביותר, שאתה מספק באבטחתו ואף במניעתו שיקרה לכל אתר שתאבטח. אתר רציני ומקצועי מספק את המידע הרב ביותר שרק ניתן על מנת לשכנע את הלקוח שאתה הפתרון שהוא מחפש. הרי בנושא אבטחה, רבים מאוד לא יודעים מה זה חור אבטחה, כיצד מזהים ואיך מגנים. אתה אמור להיות הפתרון של אותו בעל אתר ואם אינך מפרט לו מדוע הוא זקוק למוצר שאתה מציע, אתה לא תרוויח לקוחות. מאחל לך בהצלחה עם העסק החדש! :-) |
אתר נחמד, העסק רשום?
|
ציטוט:
|
אני עד היום לא הבנתי את הרעיון של לקנות אבטחה. מה אני קונה בעצם? 3 שורות שעושות foreach ל GET ו POST ועוד 3 שורות שמוסיפות שורת לוג למסד? נו באמת.
|
ציטוט:
בהצלחה במכירות :] |
בהצלחה.
|
מסכים עם דביר..
להלן כמה משפטים ש"לא במקום".. "So what are you waiting for? Order now! " אז למה אתה מחכה?הזמן עכשיו! ילדתוי ולא משדר מקצועיות בכלל.. "Cheap price (Only 35$) " רצוי בד"כ לא להתייחס למחירים באתר. מה גם ש"לא תמיד זול הוא טוב"(לא קשור אליך..) אתה מציע שירותי אבטחה לכל אתר ואם אני מביא לך מערכת פרטית? בעזרת קובץ אחד שכבר כתוב תוכל לאבטח לי אותה? לא הגיוני. בהצלחה. |
אם אני לא טועה לפני הרבה מאוד זמן(חצי שנה בערך) דיברתי איתך, גם אז הצגת את עצמך כמאבטח מקצועי, והראית לי לתפארת מערכת שאבטחת, ומה שגיליתי זה שפשוט סיננן מילים שנראות לך חשודות ב-GET וב-POST.
אז אם כתבתי הודעה עם SELECT, זה נתן לי באן. אם זה לא אתה-סליחה, בכל מקרה, אתר נחמד, אבל יותר כדאי לך לא להציג את המחיר-ולקבוע אותו רק אחרי שיחה עם הלקוח. |
בהצלחה.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ