![]() |
לאלון - הנהלת האתר.
שלום לך,
רציתי רק להגיד לך שאם אתה איי פעם רוצה לנהל כאן משהו רציני ושיהיה לך ביד משהו רציני אולי כדאי שתתחיל לעשות את השינוי אצלך עוד לפני כל שינוי בפורום. מה אתה ילד קטן שעורך את החתימה שלי בגלל אתר אחד ששמתי שם? מה עם לבקש לפני? "שלום החתימה שלך לא עומדת בתנאים אנא קרא"... "שלום חל איסור על פירסום פורומים בפרט ומערכות מוכנות בכלל אנא הורד את פיגוז"... אזהרות ואיסור פירסום מערכות מוכנות - מה לעזאזל זה עוזר כאן? זה פורום ייחודי לנושא מסוים, לא פורום כללי. אני לא יודע בן כמה אתה, לא יודע עד כמה מצליח אתה, ואני מאחל לך באמת רק טוב, אבל אני לא שופט או שוקל מה להגיד בגלל מי שלא תהיה.. מקווה שתפנים ותעשה את השינויים המתאימים... תודה, אלון. |
רגע,
הורדת חתימות ואיסור על פרסום פורומים מתחרים / מערכות מוכנות פוגעת ברצינות האתר? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בואנה אתה ילדים קטנים ומסכנים באמא שלי
פורום שלו נכון? הוא שואל אותך משהו בכלל? מי אתה שתפרסם אצלו פורום/אתר אחר הוא יגיד לך איך שהוא רוצה מתי שהוא רוצה ויעיף אותך מתי שהוא רוצה. אז תפסיק לבלבל את השכל זה לא פורום שלך אל תפרסם פה אתרים אחרים כדי לקדם איזה אתר. "-החתימה נערכה -- אל תעשה את זה שוב! " אני לא רואה מה לא בסדר פה. |
אולי כי לא קראתם את החוקים שיש עליהם דגש ?
סה"כ חוקים בדיוק כמו אזהרה ראשונה, לא קראת, נפגעת . |
אם היית קורא חוקים לא היית מגיע למצב הזה.
אני לא חושב שהוא עשה כאן משהו רע סך הכל הוריד תחתימה עם האתרים שלך וזהו. |
ציטוט:
הרי אחרי הכל הפורום הזה מיועד להראות ולדבר על הוסטינג, אתרים, שיפורים וכו'... אבל בעיקרון זה לא הדבר שהכי משנה לי, שיהיה אפשרות או שלא תהיה זה לא עד כדי כך מעניין אותי... |
חחחחח מה אתם חושבים שאזהרות מפחידות אותי? משפיעות עליי לרעה? גורמות לי לבכות?
אני דיברתי על דרך המעשה. רוצה להמשיך בדרך הזו? שיהיה. אני אומר את זה לטובתו ולטובת הפורום, שיעשה מה בראש שלו זה ברור. |
1. כל הרעיון של החתימה היא לטובת שאר המשתמשים, למשל אנשים ששמים תמונות גדולות וכך משתמשים בעלי אינטרנט איטי צריכים לחכות הרבה זמן עד שהאתר עולה.
2. מערכות מוכנות: פורום הוסטס הוא פורום לבוני אתרים , וקהילות מתכנתים. כל הרעיון זה שיהיה לכם דברים שבניתם בעצמיכם. + אל תשכחו שאותם אתרים גם מתחרים של הפורום. אלון עד עכשיו עשה עבודה טובה .. נחייה ונראה מה יקרה עם חוק החברות. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ