![]() |
סוף הדרך ל PHP 4?
ב php.net פורסם:
ציטוט:
וכמו ששמעתי, כבר עובדים על PHP 6.. |
אכן כן...ומה יש לשאול PHP5 קיים כבר כמה שנים צריך להתחיל להתקדם...כי אי אפשר להמשיך לתמוך בגירסאות עבר...וכן עובדים על PHP6 כמה שאני יודע עכשיו זה בגירסאת ALPHA
(אם אני לא טועה phpBB החדש שעמוד לצאת כבר הותאם ל PHP6) |
זה "חדשות ישנות" ההודעה הזאת שם כבר הרבה זמן...
|
ציטוט:
ב. אף "חברה" שמכבדת את עצמה לא תפתח מוצר עבוא גרסת אלפה כי זה רק גרסא ראשונית ג. אם אני לא טועה, לא ממזמן יצא גרסא 3 של PHPBB יש להם עוד לטפל בכל הבאגים והאבטחה של התוכנה שקיימת זה עוד גרסא חדשה ולכן ספק גדול מאד שהם בכלל מתחילים לפתח גרסא חדשה |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל אפליקציה שתפתח היום ל PHP 5 תעבוד באחריות מלאה גם ב PHP 6 אז גם אני מפתח דברים שמתאימים ל PHP6. |
זה כבר לפני הרבה זמן פורסם, בקרוב PHP 6 :)
|
אז מה יקרה אם הקוד שלי מתוכנן עם פוקנציות שלא נתמכות בגרסה 5? הבנתי שלא הכול יעבוד מגרסה 4 לגרסה 5.????}-]
|
ציטוט:
שרתים עדיין ישארו עם PHP 4 אם לא ישדרגו אותם, ובטוח שישארו הרבה כאלה. פשוט למרות שיצאה PHP5 ולמרות שהיא יציבה וטובה אנשים לא עברו אליה אז ZEND רוצים לדחוף את זה קצת. |
המהלך דומה למה שעשו מייקרוסופט ברגע שהם הכריזו שמבוטלת אספקת XP ליבואנים בתאריך מסויים. המטרה היא אותה מטרה - לגרום לאנשים לשדרג אם רואים חוסר הצלחה מסויים..
זה ברור למה הם עושים את זה, גם השקעת הפיתוח ב-PHP4 בנוסף לPHP5 ולמנוע של PHP6 היא גדולה ומיותרת בשבילם.. זה לא מותה של PHP4, יקח לה הרבה זמן גסיסה עד שהיא תמות. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ