![]() |
[שאלה] כיצד לזייף בקשת POST, ואז לצפות בקוד מקור.
שלום,
אני מנסה בימים אלה לשלוח בקשת POST לשרת ואז לעשות לעמוד שהתקבל file_get_contents... אבל אני משום מה לא הצלחתי לשלוח בקשה... ניסתי הרבה מאוד דרכים אבל אף דרך לא עבדה =X... בתכלס מה שאני צריך זה רק לשלוח בקשה לקישור מוסיים עם משתנה POST אחד... ואז לצפות בקוד מקור שלו... יש מצב מישהו יכול להביא לי דרך או לנסות לעזור לי בדרך כלשהי? ואמממ ניסתי גם את הסיפרייה של CURL אבל לפי מה שהבנתי צריך להתקין תספרייה על השרת ואין לי גישה לשרת אני לא בעל השרת... ואני כמעט בטוח שהוא לא ירצה להתעסק בשטויות כאלה... אז תקנו אותי אם אני טועה ווובדוק יש דרך אחרת חוץ מCURL... תודה רבה, אמיר . |
CURL עובד על 90 אחוז מהשרתים !!!
ככה שלא אמור להיות לך בעיה עם זה והאפשרות השניה שלך היא להשתמש ב FSOCKOPEN ואז עם FWRITE ו FREAD לקבל את מה שאתה רוצה... |
בדקת בתגובות של הגולשים אם אין תחליף או משהו לפונקציה?
|
ואללה? אם אתה אומר שיש ב90% מהשרתים אני מקווה שיש על ACTSERV..
מישהו אולי יודע אם לACTSERV יש? פשוט כרגע ACTSERV נפלו אז אני לא יכול לבדוק בדקתי את זה רק על השרת הבייתי שלי והסתבכתי עם ההתקנה של הספרייה אז פרשתי מהדרך הזאת... ואממ לא הצלחתי להשתמש בFSOCKOPEN... יענו זה לא שלח את הפרמטרים... |
ציטוט:
לגבי FSOCKOPEN השתמשת ב FPUT\ FWRITE ? תחפש על זה ב php.net אתה אפילו תמצא דוגמא איך לעשות את זה.. |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
PHP קוד:
קוד:
Warning: pfsockopen() [function.pfsockopen]: unable to connect to ssl://maplestory.nexon.net:443 (Unable to find the socket transport "ssl" - did you forget to enable it when you configured PHP?) in C:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\ranking.php on line 17 |
ציטוט:
|
האתר הזה הוא לא שלך...
אני לא חושב שאנחנו אמורים לעזור לך לפרוץ אליו. בכל מקרה...אתה יכול לעשות את זה עם curl... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ