![]() |
[עיצוב] סטודיו לצילום
רציתי לעשות עיצוב נוח לשימוש , חלק , וכמובן יפה !..
http://www.img-il.com/my.php?file=zu4cgoyz2jcd.jpg אשמח לתגובות , גם אם יש תגובות בונות לטובה ולרעה . תודה רבה , נמרוד |
הוא לא כזה נוח אבל סביר אחי.. הוא טיפה מבולגן מבחינת מיקום של כל חלק .. בכללית אחלה עיצוב..
הייתי שמח להכנס לאתר שהוא יצא. |
תן דוגמה
|
פיקסול נוראי בתפריט.
לא כלכך מתאים מבחינה מבנית לסטודיו / פורטפוליו לצלם. |
דוגמא לבלאגן שיש באתר?
אני הייתי במקומך הופך את הברוכים הבאים ו"המחפש צלם לאירועים וכו' וכו' " .. הייתי שם את הברוכים הבאים בצד ימין ואת השליחת פרטים בשמאל הרי זה אתר ישראלי לא? יותר נוח שתעשה את זה ככה .. המיקום של הלוגו על השורה שלו אני הייתי שם את זה יותר בצד ימין זה היה יותר נוח.. לא לגמרי בצד ימין.. -[זה סתם נראה מוזר ככה בצד שמאל כמעט במרכז].. יש את האזור של המתיק העבודות אז יש 2 כפטורים אחד תיק עבודות ואחד צילומים אחרו אני הייתי שם אותם לגמרי בשמאל שיהיו צמודים לסוף של המלבן הלבן.. והייתי עושה להם שורה משלהם על כל האתר זה גם היה מאריך אותו וגם היה מביא להם טעימה יותר גדולה מתיק העבודות שיוכלו לראות את הרמה אם זה צילום כזה מקצועי. |
מה אתה נותן תגובה על התמונות אני לא מבין , זה בכלל לא תמונות של צלם אם לא שמת לב(?!)
אם העיצוב היה בשביל מישהו היו שם מן הסתם יותר עבודות , רציתי רק לתת דוגמה , וממש מעצבן אותי הטון המזלזל שלך כאילו אתה פרופסור לעיצוב בבצלאל או משו כזה |
טון מזלזל? פרופסור? בנאדם תראה את השפה שלך... אמרתי את מה שמרגיש ואתה רצית ביקורת, ד"א זה ממש מפוקסל ברמות.. ואף אחד לא נתן תגובה על התמונות "אם לא שמת לב(?!)"
בהצלחה בעתיד עם גישה כמו שלך אני לא חושב גם שיהיה סיכוי שזה יהיה בשביל מישהו עם גישה כמו שלך מקווה שהבנת.. אמרתי כבר בהתחלה עיצוב נחמד, גם אם תקלל תרביץ וזרוק בוטנים על ארנבים בפינת ליטוף אני אגיד לך שזה נחמד פשוט לא קיבלת בהבנה את החלק הפחות טוב.. |
נחמד, כמו שאמרו
לא נוח, הדף הראשי נראה כמו אתר להעלאת תמונות. |
נחמד מאוד :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ