![]() |
הבועל ת"א
דבר ענק, מופע מרגש.
נ.ב טוב נו, אולי לא היה שווה בגלל השוטרים .. |
עד כדי כך מרגש..שזה יציג את כל הקהל הישראלי כחיות בכל חדשות הספורט האירופאיות...
היו צריכים לתת טכני לטובת הבוסנים...ומשחק ללא קהל בבלומפילד. |
לא שווה את המכות מהשוטרים.
מסכן האוהד שחטף את המכות מהשוטרעים שם... ועוד צועקים בארץ ACAB חחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
הגזמת קצת לא? זה לא המשחק הראשון שאיי פעם ישראל משתתפים בו בUFEA. מה עם התצוגות של חיפה במשחקים אירופאיים? אפילו הכורדים לא עשו באלאגן. היו מלא משחקים גם בארץ וגם מחוצה שהמשחקים נגמרו מצויין ואפילו התקשורת העולמית הביאה מחמאות לקהל הישראלי. כשאוהדי קבוצה טורקית מפסיקה את המשחק בכלל, מישהו מביא לינץ' על טורקיה כולה? אל תגזים, סבבה אנחנו יהודים, אנחנו שנואים אבל אל תגזים. |
ציטוט:
כי כשהפרעות האלו מתקיימות בארץ, לאף אחד לא אכפת... אבל כשזה חלק מטורניר אירופאי..זה איכפת וזה מכוער.. ועוד כשרואים אותם בטלויזיה שמחים זה אפילו עוד יותר עצוב.. אני מקווה שלכל אחד שם שהדליק פתחו תיק במשטרה המקומית ויעקבו אותם שיפספסו את הטיסה ושילכו יחפשו מי ינענע אותם. הפועל ת"א צריכה לקבל קנס כספי מההתאחדות וגומלין ללא קהל מאופ"א.. וכל זה קורה 24-28 שעות ממתי ששיבחו את האירוח של בית"ר... יורם ארבל, שדר שכבר 40 שנה משדר אירועי ספורט אמר בעצמו שהוא לא ראה כזה דבר (ואני מניח שהוא התכוון במפעל אירופאי..).. |
מה הקטע של הכותרת?
והאוהדים שעשו את זה לא צריכים לראות דשא יותר. |
אני מסכים איתך שזה צריך וזה ישפיע ככל הנראה על הבועל, אבל לכדורגל הישראלי אני לא חושב שזה יהיה קשור איכשהו.
|
ציטוט:
אבל אח"כ שואלים למה לא מתחשבים, למה כשיש כאן אירוע קטן (פיגוע או כל דבר אחר) אז לא נותנים לארח כאן...ובאותו זמן מכבי ת"א בכדורסל (שהיא אולי הקבוצה שכל קבוצת ספורט בארץ צריכה ללמוד ממנה מבחינת אירוח אירופי) וקבוצות כדורסל בכליי כן מארחות בזמנים כאלו... אז בגלל ה"קטנות" האלו, מפלים אותנו ולא מתחשבים בנו.... |
גם לקופים היה מופע פירוטכניקה נגד אספניול בחוץ...
אני לא מבין למה אתם עושים עיניין כזה גדול מהאבוקות. תעשו עיניין מאיך שהשוטרים הרביצו להם |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ