![]() |
הצלחתי לעשות כמה מקומות בקידום מה אני אמור להמשיך לעשות ?
שלום זאת הכתובת של האתר שלי www.cmail.co.il
עכשיו בגוגל על המילה "דיוור אלקטרוני" הייתי דף 36 תוך כמה ימים הגעתי לדף 2 על המילה "דיוור בדואר אלקטרוני" הייתי דף 10 הגעתי לדף ראשון מקום 6 על המילה "פרסום בדואר אקלרוני" הייתי גם בדפים ממש אחרונים הגעתי לדף ראשון מקום 10 עכשיו הדברים שהביאו לשינויים הם הוספתי באתר כל מיני קישורים אתם יכולים להיכנס ולראות מה עשיתי www.cmail.co.il ועשיתי החלפת קישורים עם 3 אתרים עם pr0 ותוך כמה ימים הגעתי לתוצאות כאלה עכשיו מה הייתם ממצילים לי להמשיך לעשות בכדי להגיע לתוצאות יותר טובות ? יש אתר שמוכר 10 קישורים מ pr6 כל אחד ב 30 דולר זאת השקעה של 300 דולר האם זה יוכל לעזור לי להגיע ל2-3 המקומות הראשונים או יש עוד המלצות שאני צריך לעשות תודה . |
זמן והשקעה, הביטויים שלך מאוד לא תחרותיים, אתה יכול להתקדם גם בלי להוציא על זה כסף.
|
ציטוט:
|
תנסה להחליף את "דואר אלקטרוני" ב-"אימייל", מילה שיותר משתמשים בה.
או לא להחליף, פשוט בנוסף. |
תודה אבל אני צריך טיפים מה לעשות עם אני צריך קישורים מאתרים אחרים או להוסיף עוד קישורים באתר שלי מה עוד צריך להוסיף שהאתר יתקדם עוד ועוד ?
והאם שאני שם לינק לאתר בחתימה שבכל הושעה הלינק מופיע מחדש האם זה עוזר לי ? |
|
ציטוט:
תרשום את האתר שלך בכל מיני מדריכי אתרים למיניהם, DMOZ, תפוז, נענע וכל אלה... תחליף עוד קישורים. משהו חשוב: את הלינק הימני למטה, תקשר לעמוד הדומיין, בלי TITLE=XCXZC... |
לדעתיי הייתי מקדם ת'מילים הבאות
דואר אלקטרוני - איימיל - תיבת דואר |
אבל המילים האלו לא כלכך קשורות לתחום שלי מי שמחפש לפתוח תיבת מייל הוא לא מחפש לעשות דיוור במייל הבנתה אחי ?
ומה בקשר להשים בחתימה בפורומים את הקישור זה עוזר לקידום ? |
זה תלוי.... בהוסטס זה יכול לקדם... כי הוא מופיע בגוגל...
יש פורומים שלא מופיעים בגוגל... ככה שזה לא ממש יעזור לך |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ